Duvar Kağıtları

Ben bu duvar kağıdna hayran kaldım mükemmel bana göre:1shok::asigim:

harika bunlar ya bende evlenince evi yaptırmak isterim .. çok masraflı derseler olmadı kendim bişiler çizer boyarım artık bunlar mütiş ama yaa içim gitti valla ..

Marifetlerin harika vallahi bayıldım bravo diyorum... alkisalkisalkisNasıl çizebiliyorsun maaşallah

Duvar kağıtları harika ama tarz meselesi evimde istemem bunları bahçe duvarında hoş durabilir..Bir çok duvar kağıdı satan yerlerde bulunuyor bunlar...Teşekkürler paylaşım için..

teşekkürler tılsıma.s.bu fotolar bir anaokulu duvarlarına yaptığım resimlerden,çocuk odalarına olur ancak tabiia.s çok keyif alarak yaptığım bişey resim yapmak,duvara resim yapmak da ayrı bir keyifmişopuyorumnanaktan

Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: Abla no:1 marifetleri biiitmiyor:) - uyku odası

arkadaşlar benim bir sorum olacak... evin bir odasınn duvarı dış cepheye bakıyor ve kışın o duvarda küflenme oluyor duvar kağıdı ile kaplatsam faydası olurmu bilgisi olan varmı lütfen acil cevap bekliyorummafoldumben

merhabalar..ben bir konuda yardımınızı isteyeceğim arkadaşlar..duvar kağıtları ıle ılgılı fikir verebilecek kimse var mı?bende evimde değişiklikler yapmak istiyorum..duvar kağıdı kullanmak istiyorum salonumda koltuklarım desenli içinde mavi ve hardal sarısı renkler var; duvar rengim çoook açık sarı ve şampanya karışımı gibi bir renk; halımda çiçekli, kremli, mavili sizce duvar kağıdını ne renk seçmeliyim? desenleri ya halıma ya da koltuğuma uydurmam gerekiyor sanırım..yada düz renk mi almalıyım zaten koltuk ve halım desenli göz yorabilir değil mi?bana yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..hoşça kalın..

Ben hoşlanmadım...Eskiden pastanelerde olurdu böyle şeyler.Gözü yoruyor,dinginlik vermiyor.

merhaba arkadaşlar ben evi boyatsam mı yoksa kağıtlamı kaplatsam kararsızım acaba hangisi sağlıklı olur ve bu konuda yardım edecek iç mimar arkadaşlar veya zevkli olan arkadaşlar duvar kağıdı kullanan arkadaşlar fikirlriniz bekliyorum hepinizi saygıyla selamlar mutlu günler dilerim.
ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…