Duvar kağıdına alternatif doğal taş kaplamalar iç mekanda

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.183
823
Dış Mekanda Kullanılan Doğal Taş Kaplamalar İçmekandada muhteşem görünüyor.

Dış cephelerde kullanılan taş kaplamalar, iç mekanda da muhteşem görünüyor.
Odalarda bir duvarı farklı renkte boyatmak zamanında modayken, daha sonra bir duvarı duvar kağıdı kaplatmak moda oldu. Şimdi ise son trend taş kaplı duvarlar.

$t.webp

$tas-kaplama-duvar-1.webp

$tas-kaplama-duvar-4.webp

$taş pano.webp

İsterseniz bir odanın tek duvarına, isterseniz açık mutfaklı evlerde 2 odayı ayırma, isterseniz de tv ünitesinin arkasına kaplatabileceğiniz taşlarla, evinize modern bir görünüm kazandırabilirsniz.

$tş.webp

$taş sa.webp

$tas-kaplama-duvar-8.webp

Özellikle şömine etrafında kullanılan doğal taş kaplamalar evinizde doğadan şık bir görüntü sunuyor.

$taş şö.webp

$tas-kaplama-duvar-3.webp

$taş bn.webp

Bu kaplamaları banyo ve tuvaltte bile bir tasarım harikasına dönüştürbilirsiniz.

$taşk.webp

$taş ban.webp

$taşi.webp

$taş ba.webp

Koridorlarda tablo ile kullanımı;

$ta.webp $tas-kaplama-duvar-18.webp

hepsi çok güzel parkon, insan evin havası değişsin diye hemen önce halılara perdelere bakar ya, bence bunlar çok daha etkili ve ışıklandırma tabii

hepsi çok güzel parkon, insan evin havası değişsin diye hemen önce halılara perdelere bakar ya, bence bunlar çok daha etkili ve ışıklandırma tabii

Kesinlikle çok doğal ve sade bir şıklık katıyor eve,doğru ışıklandırmayla kullanıldığında en basit mobilyaları bile güzel göstereceğini düşünüyorum bende.

annem de kendi evine,şöminenin arkasına istiyor, bakalım bu yıl inşallah yaptıracaklar gibi :34:
çok hoş görüntü katıyor eve :16::16: bunların duvar kağıdı üzerinde olanları da var, bende tv ünitesinin arkasına düşünüyorum :16:

annem de kendi evine,şöminenin arkasına istiyor, bakalım bu yıl inşallah yaptıracaklar gibi :34:
çok hoş görüntü katıyor eve :16::16: bunların duvar kağıdı üzerinde olanları da var, bende tv ünitesinin arkasına düşünüyorum :16:

Ben evimi yaptırırken bu kadar yaygın değildi taş kaplama,o dönem yaptırmadım,ama bende oğlumun odasına yaptırmayı düşünüyorum.Şömine etrafındada,tv ünitesi arkasındada çok hoş duruyor.

Ben de evime taş görünümlü panel yaptırmak istiyorum. Salonda tv ünitesinin arkasında sizce nasıl olur

Back
X