• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları duvar kağıdı ve takım kumaşı bebek odası için.

smilet

Aşkımızın MEYVESİ OĞLUM:)
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
79
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Ben bir kaç ay sonra bebek odası tasarımı yapmaya başlamak istiyorum ama duvar kağıdı ve yatak kenar koruma perde kumaşı falan hep takım olarak örnekler gördüm ama nerede satıldıkları konusunda hiç bir fikrim yok bir kaç yerde ya sadece kağıt yada perde ve kumaş örnekleri gördüm..

acaba bildiğiniz yerler varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.. ilk bebeğim biraz fazla özeniyorum sanırım :(( şimdiden teşekkürler..

İstanbuldaki masko mobilyacilar carsisindaki bebek odasi mobilyacilari kagidindan avizesine perdesine kadar kombinli takimlar satiyorlar

İstanbuldaki masko mobilyacilar carsisindaki bebek odasi mobilyacilari kagidindan avizesine perdesine kadar kombinli takimlar satiyorlar

canım teşekkür ederim.. öyle örnekler görüp bir kaç yeri aradım ama biz sadece kendi dükkanımızın tasarımını yaparken kullandık elimizde yok dedi bir kaçı ama tabii gidip bakmak lazım.. vakit ayırdığın için çok çok teşekkür ederim.

walla bence ellerinizden öper yanii, ben olsam bi sağa sola bakardım, neler yapılmış, ne ile ne uydurulmuşş.. daha sonra bebiş daha fazla büyümeden sıvardım ellerii... o dükkan senin bu dükkan bnm dolaşırdım.. hem kendi zevkime göre, hem de eğlenerek düzerdim odayıı :16:

walla bence ellerinizden öper yanii, ben olsam bi sağa sola bakardım, neler yapılmış, ne ile ne uydurulmuşş.. daha sonra bebiş daha fazla büyümeden sıvardım ellerii... o dükkan senin bu dükkan bnm dolaşırdım.. hem kendi zevkime göre, hem de eğlenerek düzerdim odayıı :16:

bakacağım tabiki ama yoğum çalışıyorum kendi işim olduğu içinde öyle bırakıp çıkıcak zamanım pek olmuyor..inşallah dediğin gibi içime sinerek yapacağım.. çok teşekkür ederim :))

Back