• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar kağıdı kullanışlı mı ? Yardım lütfen...

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
hanımlar evimin bazı bölümlerine duvar kağıdı düşünüyorum.. ama şu ana kadar hiç kullanmadığım için kullanışı konusunda hiç nir fikrim yok

çok hoş ve kibar duvar kağıtları var.. bir de boya kadar parmak izini bari hemen belli etmez diye düşünüyorum.. ama bi heves olmasından korkuyorum.. biliyorsunuz ha dedim mi değiştirilmiyor herşey..

kullananlar yada kullanmış olanlar, avantajlarını ve dezavantajlarını söylermisiniz.. çok rica ediyorum.. yanlış birşey yapmak istemiyorum..
hepiniz sağolun yerimseniben

Hiç duvar kağıdı kullanmadım ama ona alternatif olan patine boya kullanıyorum. Siliniyor, temizleniyor, kullanışı çok rahat. Bence sen de bir araştır canım.

Canim ben 10 yildir duvar kagitindan biktim. Silinebilir duvar kayitlari var onlar su gecirmiyor. ama biktin degistimek istediginde o kagiti da duvardan sokmek cok zor. Dedim gibi dvar kagitindan biktim. cocuklar bir yeri yirdi yada eskidi,yada yenisini yapmak istiyorsun hadi tum duvari sok.
simdi tuvallar var desenli beyaz bir kayit istedin rengi uzerine boyabiliyorsun. simdi ben yeni eve tasindim butun her yerini tum ondan yaptim inan çok rahat..

cnmm boya gibi kullanışlı ollmas ama çok begeniyorsan evinin bi odasında bi duvara yap içinde kalmasın derim:)

Back
X