• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar kağıdı kullanımı

safahat

Önce usul sonra vusul
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
2.011
52
158
Duvarkağıdı kullanan var mı?
avantaj deavantajlarıyla
en şık kullanım şekilleriyle tavsiyeler bekliyorum
mesela boyanabilir kabartmalı duvar kagıtları var suan onları arastırıyorum ve kızlar yardımlarınızı bekliyorum

hiç duvarkağıdı yaptıran yok mu eve tecrübelerinizi bekliyorum

bende çok beğeniyorum ve açıkçası çok özeniyorum.keşke tavsiye eden birileri olsa.yırtılır falan diye endişelerim var mesela benim.

bende çok beğeniyorum ve açıkçası çok özeniyorum.keşke tavsiye eden birileri olsa.yırtılır falan diye endişelerim var mesela benim.

çok sağlam olduğunu bir çok yerde okudum kullananlardan da onayı alsak :52:
ayrıca tasarım olarak kullanım bilgileri istiyorum lutfen

çok sağlam olduğunu bir çok yerde okudum kullananlardan da onayı alsak :52:
ayrıca tasarım olarak kullanım bilgileri istiyorum lutfen

Duvar kağıdı kullanıyorum,ve sağlam olduğunu garanti edebilirim.
Boyanabilenler bana çok anlamlı gelmiyor,çünkü zaten istediğiniz renk ve desende kağıt mutlaka bulursunuz.
Duvar kağıdı seçerken öncelikle dikkat atmaniz gereken şey,kağıdın dokusu.Özellikle kabartmalı gibi gözükenler veya kalın dokulu olanları tercih etmelisiniz.
İnce,düz renk bir kağıt seçerseniz boya gibi gözüküyor.
Tasarım anlamında eğer duvar kağıdı yaptırmayı planladığınız oda veya odaların fotolarını koyarsanız önerilerde bulunabilirim.
Bir duvarınızda desenli duvar kağıdı kullanıp,diğer duvarları aynı tonda düz kağıtla kaplatabilirsiniz.

Duvar kağıdı kullanıyorum,ve sağlam olduğunu garanti edebilirim.
Boyanabilenler bana çok anlamlı gelmiyor,çünkü zaten istediğiniz renk ve desende kağıt mutlaka bulursunuz.
Duvar kağıdı seçerken öncelikle dikkat atmaniz gereken şey,kağıdın dokusu.Özellikle kabartmalı gibi gözükenler veya kalın dokulu olanları tercih etmelisiniz.
İnce,düz renk bir kağıt seçerseniz boya gibi gözüküyor.
Tasarım anlamında eğer duvar kağıdı yaptırmayı planladığınız oda veya odaların fotolarını koyarsanız önerilerde bulunabilirim.
Bir duvarınızda desenli duvar kağıdı kullanıp,diğer duvarları aynı tonda düz kağıtla kaplatabilirsiniz.

yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle. evimiz daha inşaat halinde olduğu için örnek dairenin fotosunu koyayım sadece bir duvara yapmayı düşünüyoruz. Beğendiğim bir kaç duvar kağıdı vardı bulunca onları da eklerim inş. sizin de önerilerinizi beklerim
$2012-09-30 12.16.57.webp

yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle. evimiz daha inşaat halinde olduğu için örnek dairenin fotosunu koyayım sadece bir duvara yapmayı düşünüyoruz. Beğendiğim bir kaç duvar kağıdı vardı bulunca onları da eklerim inş. sizin de önerilerinizi beklerim
Eki Görüntüle 535766

Bir duvara desenli kağıt yapacaksanız tv ünitesi veya büyük ayna asacağınız duvar olmasın bu duvar.Duvar kağıdı uygulamalarında en büyük hatadır bu.Büyük bir obje asılı duvarda desenli kağıt kullanılması sadece karmaşa yaratır.
Seçtiğiniz kağıtlara bakmak isterim.
Eviniz hayırlı olsun bu arada,güle güle eskitin inşallah.

parkon'un yerinde önerilerine ben de bir kaç ekleme yapmak istiyorum;
Eğer tv. koyacağınız duvara duvar kağıdı düşünüyorsanız,gözünüzü yormayacak,desenli tercih edecekseniz küçük desenleri olanları seçmeye çalışın ,geometrik veya 3 boyutlu duvar kağıtlarından tercih etmemenizi öneririm;
örneğin damask desenli bir kağıt seçeceksiniz,bu tek rengin 2 tonunda geçişleri olması gibi,zıt ve çok çeşitli renklerin bir arada kullanıldığı kağıtlar göz yorabilir.

Ve seçim yaparken kağıtlara dokunursanız kaliteli ve kalitesiz arasındaki farkı anlayacaksınız mutlaka;
ben kumaş (fabric olarak geçiyor aslında) dokulu çizgili duvar kağıdı yaptırdım,çok zarif ve çık duruyor,duvar kumaşla kaplanmış gibi duruyor,
ayrıca doğru ve kaliteli seçim yaparsan sıkıntı yaşamazsın,

Biz inşaat bittikten sonra eve yerleştiğimizde,duvarda kocaman kara kara el izleri vardı,işçiler dokunmuş hep,ıslak mendille sildim geçtiler,ıslak sabunlu bezle bile silebilirsiniz demişlerdi alırken..
Uzun süre kullanacaksan kaliteli birşey seçmeye çalışın :34:

günaydın biz duvar kağıdı kullanmıyoruz ama bir komşumuz kullanıyor geçen yıl evine döşetti 3 boyutlu yıkanabilir ve silenebilir türünden yırtılmıyor hiç birşey olmuyor yıkayınca sizde alırken bunlara dikkat edebilirsiniz

arkadaşım merhaba

ben evimden bi kaç kere paylaşmıştımdaha önce bende kullanıyorum ve oldukca memnunum 1 yıldrı herhangi bir probelmeini görmedim hafif nemli bir bezle silmem gerektiğini söylemişlerdi bende öyle yapıyorum...benimde yatak odam ve salonumda tek duvarda var bence çok hoş :)
umarım her sey gönlünce olur seninde...

arkadaşım merhaba

ben evimden bi kaç kere paylaşmıştımdaha önce bende kullanıyorum ve oldukca memnunum 1 yıldrı herhangi bir probelmeini görmedim hafif nemli bir bezle silmem gerektiğini söylemişlerdi bende öyle yapıyorum...benimde yatak odam ve salonumda tek duvarda var bence çok hoş :)
umarım her sey gönlünce olur seninde...

Siz paylaştım deyince baktım cidden çok güzel olmuş maşallah sphanallah.
Zevkinize güvendiğim için yarın beğendiğim modelleri ekleyeceğim tekrar sizin de yorumunuzu isterim acıkcsı

günaydın biz duvar kağıdı kullanmıyoruz ama bir komşumuz kullanıyor geçen yıl evine döşetti 3 boyutlu yıkanabilir ve silenebilir türünden yırtılmıyor hiç birşey olmuyor yıkayınca sizde alırken bunlara dikkat edebilirsiniz

yorumunuz için teşekkür ederim sağlam olduğunu duymak rahatlatıcı

parkon'un yerinde önerilerine ben de bir kaç ekleme yapmak istiyorum;
Eğer tv. koyacağınız duvara duvar kağıdı düşünüyorsanız,gözünüzü yormayacak,desenli tercih edecekseniz küçük desenleri olanları seçmeye çalışın ,geometrik veya 3 boyutlu duvar kağıtlarından tercih etmemenizi öneririm;
örneğin damask desenli bir kağıt seçeceksiniz,bu tek rengin 2 tonunda geçişleri olması gibi,zıt ve çok çeşitli renklerin bir arada kullanıldığı kağıtlar göz yorabilir.

Ve seçim yaparken kağıtlara dokunursanız kaliteli ve kalitesiz arasındaki farkı anlayacaksınız mutlaka;
ben kumaş (fabric olarak geçiyor aslında) dokulu çizgili duvar kağıdı yaptırdım,çok zarif ve çık duruyor,duvar kumaşla kaplanmış gibi duruyor,
ayrıca doğru ve kaliteli seçim yaparsan sıkıntı yaşamazsın,

Biz inşaat bittikten sonra eve yerleştiğimizde,duvarda kocaman kara kara el izleri vardı,işçiler dokunmuş hep,ıslak mendille sildim geçtiler,ıslak sabunlu bezle bile silebilirsiniz demişlerdi alırken..
Uzun süre kullanacaksan kaliteli birşey seçmeye çalışın :34:

teşekkür ederim bilgiler için ben de kaliteli olsun istiyorum. bir tanıdık var bağdat caddesinde modelleri yakından incelemeye gidecegiz müsait vakitte inş. internetten beğendiğim modelleri koyacağım yorum yaparsanız sevinirim

Bir duvara desenli kağıt yapacaksanız tv ünitesi veya büyük ayna asacağınız duvar olmasın bu duvar.Duvar kağıdı uygulamalarında en büyük hatadır bu.Büyük bir obje asılı duvarda desenli kağıt kullanılması sadece karmaşa yaratır.
Seçtiğiniz kağıtlara bakmak isterim.
Eviniz hayırlı olsun bu arada,güle güle eskitin inşallah.

amin. çok teşekkür ederim :16: internetten beğendiğim kağıtlarla mobilyalarımın fotosunu ekleyeceğim birazdan yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen

$fy172.webp$fy173.webp$250A.webp

$S8301574.webp$S8301578.webp$IMG_20121020_150724.webp

yorumlarınızı bekliyorum$2012-09-30 12.16.57.webp bu salona olacak kaloriferli duvarın karşısındaki duvara düşünüyorum duvar kağıdını ama yorumlarınızı bekliyorum

Benim evimde var kagitlar bakabilirsiniz tv koyacaksaksaniz tavsiye etmem pek hos durmuyor sehir temali kagitlar pek moda su an

Yorumlarınızı bekliyorumm kızlar. Fotolara bakarken sizce beğendiklerim nasıl siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
lütfen yorumlarınız önemli kızlar başka tavsiyelerde de bulunabilirsiniz

içlerinde en güzeli 1.si bence ama daha güzellerini bulabilirsin

içlerinde en güzeli 1.si bence ama daha güzellerini bulabilirsin

Teşekkür ederim yorum için.
Bakalım bu aralar araştırma içindeyim.
Bir iki yerde bakacağım kataloglara bakalım çok beğeneceğim bir kağıt çıkacak mı

Back
X