• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar fayansları ?

ChocoLate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
70
2
96
İzmir
Merhaba arkadaşlar benım merak ettıgım bır konu var bu yaPışkanlı folyolar dolapları yenilemekte cok kez kullanıldı cok guzel sonuclar alındıgını gordum. Ben bu yapışkanlı folyoyu banyo ve mutfak duvar fayanslarında kullanabılırmıyım ? Banyoda buhardan kabarıp cıkar mı ? Yada o fayansları bir şekilde kapatmak için bir öneriniz var mı ? Ayrıca banyoyu tum folyoyla kaplamıcam tabiki sadece bir kısmını aydınlık bir gorunum vermesı için ve çok çirkin oldukları için :D.

Merhaba arkadaşlar benım merak ettıgım bır konu var bu yaPışkanlı folyolar dolapları yenilemekte cok kez kullanıldı cok guzel sonuclar alındıgını gordum. Ben bu yapışkanlı folyoyu banyo ve mutfak duvar fayanslarında kullanabılırmıyım ? Banyoda buhardan kabarıp cıkar mı ? Yada o fayansları bir şekilde kapatmak için bir öneriniz var mı ? Ayrıca banyoyu tum folyoyla kaplamıcam tabiki sadece bir kısmını aydınlık bir gorunum vermesı için ve çok çirkin oldukları için :D.

Islak ve Nemli Zeminlerde Seramik Tavsiye Ederim..:34:

Sakın dıyım gırısme o işe çıktıklarında altta yapışkan yapışkan kalıyorlar :2::2: banyo ve mutfaklar ıcın yapı marketlerde duvar kağıtları var naylonsu bır dokusu var ve modellerı cok guzel fayans gıbı duruyor onlardan al yap daha ıyı

Islak ve Nemli Zeminlerde Seramik Tavsiye Ederim..:34:

Seramik boyama felanmı diyorsun ? Yoksa alıp fayansları kırdırıp mı yaptırıyorsun ?

Sakın dıyım gırısme o işe çıktıklarında altta yapışkan yapışkan kalıyorlar :2::2: banyo ve mutfaklar ıcın yapı marketlerde duvar kağıtları var naylonsu bır dokusu var ve modellerı cok guzel fayans gıbı duruyor onlardan al yap daha ıyı

Tam tahmin ettiğim gibi olmuyacağını biliyordum :/ ama dediğin aklıma yattı eğer bulabilirsem inşallah ve fiyatı uygunsa olur kesinlikle. Ev benim değil sonuçta masrafta yapmak istemiyorum. :))) Ay bunu duyduğuma sevindim. :)))

Tam tahmin ettiğim gibi olmuyacağını biliyordum :/ ama dediğin aklıma yattı eğer bulabilirsem inşallah ve fiyatı uygunsa olur kesinlikle. Ev benim değil sonuçta masrafta yapmak istemiyorum. :))) Ay bunu duyduğuma sevindim. :)))[/QUOTE]

Bak bencede benım arkadaşım yaptırdıgında ben onları dokunana kadar fayans sanmıştım ne salağım:1::1::1:
zemınını ölçerek gıdersen kaç top gıdecegınıde söylerler bıkaç yapı marketten arastır fıyatları degısebılır

Ev kesinleşsin ki bikaçgün içinde sonuç belli olcak hemen gidip bütün yapı marketleri altüst edip evi dekore edicem :D o dediğin yapışkanlar su ve buhardan kabarıp kalkmıyorsa bütün banyoyu bile kaplarım valla :D zaten ufacık banyo :1:

Yok yok kalkmıyor zaten özellıkle banyolar ıcın satıyorlar su ve buhara dayanıklı kağıdı görup dokundugunda kalkmayacagını sende anlarsın sungerımsı bır yapısı var ve ıncecık bır kağıt değil kabarık dısı naylonlu gıbı ay ugrastım ama yınede anlatamadım bakınca anlayacaksın canım hatta desenlerı kucuk kare kare taslar varya öyle genelde =) ıstedıgın renk

Of süper ozaman yani sizde görseniz banyo ve mutfagın fayanslarını hak vericeksiniz bana :1: fotograflarınıda koyarım daha sonra. :)

Back
X