Duvar Dövmeleri

ellerine emeğine sağlık arkadaşım
ben bunları ilk kez gördüm çok değişik modellerr

konular birleştirilmiş canım ondan görememişsindirr.. birkaç arkadaşla konularımız birleştirilmiş..aynı olduğu için..heposi harika değilmi..

Tekno abla Özür Dilerim valla ...konuyu açmadan aslında ben aradım ama görmedim sanırım baktım ama yok die açtm ben ...
Olsun en azından sendekilerde değişiklerde var :)
Saoll :)

Kızlar ben pazar günü baktım koçtaş ta var.Fiyatı 49 tl. küçükleri de var onlar da 12tl.Ama burada ki kadar çeşit yok. Bide praktiker ve bauhaus da varmış onlara daha bakmadım.Ama bende çok istiyorum eşim ben yaparım sana çok istiosan dedi.Bakalım yapcaz inşallah en kısa zamanda.

bu ürünün adıyla dogrudan yapılmış bir site var, orda da fiyatlar daha uygun... :jeyyar: ama ben mutfak için hangisi uygun olabilir onu düşünüyorum, ne dersiniz?

İnşallah birgün taşınıp evimi zevkime göre döşeme imkanım olursa bu duvar stıker'larından mutlaka bir duvara yaptırmak isterim. Çok beğeniyorum ama zamanla kabarıp kenarlarından kalkarmı diyede merak ediyorum :uhm:

burada bu konunun olması hoşuma gitti teşekkürler,,,,:)
ben evime yapacağım fiyat olarakda duvar kağıdından cok daha ucuzlar ve çok modernler ben bir yerde
duvar büyüklüğünde savrulan bir ağaç gördüm ama bir türlü bulamıyorum tekrar o sticcerı eğer bulursanız bana özelden msj atarmısınız alacağım kesin de

İnşallah birgün taşınıp evimi zevkime göre döşeme imkanım olursa bu duvar stıker'larından mutlaka bir duvara yaptırmak isterim. Çok beğeniyorum ama zamanla kabarıp kenarlarından kalkarmı diyede merak ediyorum :uhm:

canım kalite kalite ve ben araştırdım ve silinebilme özellikleri bile var :) son derece kullanışlılar

çok kullanılan reklamı bile olan site var ip ucu gitmek:)
orda 20 tl falan çok uygun en pahalıları 60 tl oraya bakabilrisiniz çeşit ve renkte çok

cnm ben de bulamdm özelden msj atman mümkünmü . bildiğim bi site var. ama dediğin gibi fiyatlar uygun dillCADIARZU

Çok hoş olmuş çok hemen araştırmaya geçiyorum teşekkürler canım...

Yeni evime taşınınca bende yaptıracağım bunlardan çok hoş duruyor. Eve ayrı bir hava katıyor.

ben de çok beğeniyorum eve ayrı bir hava katıyor emeğin için teşekkürler canıma.s

Inanilmaz güzel bunlar.Gözüm gönlüm acildi vallahi.Ya niye daha
önceden icat etmedilerki bunu.Tasindigim zaman evimin her bir
kösesine yapicam valla.Bayildim bayildim.

Arkadaslar vallahi cok özendim ve dayanamadim hemen ebay'den
ismarladim.Iki paket kelebek ve bir paketde cicekten,hepsini
kirmizi renkte ismarladim.

çokk güzellerrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

X