Duvak seçimi

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
arkadaşlar ben Haziran ayında kır düğünü konseptinde yapılacak düğünüm için aşağıdaki gelinliği aldım.

Eki Görüntüle 365295

Eki Görüntüle 365296 Eki Görüntüle 365297

oynarken basan falan olmasın diye kuyruğunu kısalttıracağım sadece

şimdi de nasıl bir duvak almalı (yaptırmayı da düşünüyorum aslında) onun telaşındayım. bu gelinliğe nasıl bir duvak uygun olur sizce? saçlarımı da topuz yaptıracağım bu arada...

uzun bir duvak almaya karar verdim en sonunda ama bu sefer de gelinliğime uyacak düz uzun bir duvak bulamıyorum hiçbir yerde

napıcam ben bi akıl veriiiin

bence de uzun bir duvak hoş olur...Kenarlarında üzerindeki işlemelerinden olabilir veya sadece düz tül olabilir...Mutlaka bulursun, en kötü ihtimalle duvak malzemesini alıp gelinlik aldığın yere diktirirsin...Duvak en basit kısmı...minenesin eklediği tüllere bak istersen, belki fikir edinebilirsin...

uzun bir duvak almaya karar verdim en sonunda ama bu sefer de gelinliğime uyacak düz uzun bir duvak bulamıyorum hiçbir yerde

napıcam ben bi akıl veriiiin

Düz tül duvak nedir ki Gidin eminönündeki gelinlik-abiye kumaşçılarına, tüllere bakın -duvak için kristal tülden uzak durun, likra tül ve ipek tül gibi yumuşak tüllerden talep edin- gelinliğinizin rengine uygun olan bir tanesinden 2 metre alın. Zaten enleri 3 metre tüllerin, 2'ye 3 bayağı büyük bir duvak. Tül kesilince sökülmeyen kumaşlardan, yani overlok gerektirmez, istediğiniz şekli kesmeniz yeterli. En fazla 30tl ödersiniz. Bir de, saça tutturmak için toka bulursunuz oralardan. En güzelinden duvağınız olur

merhaba, kristal tülde uzak durum demişsiniz ya benim gelinlikçiye 3 metre en 3 metre boy kenarları dantel hayal tülden duvak istiyorum dedim tamam dedi sonra teslimatta bana kenarları dantel kristal tülden 2 metre boyda duvak yapmış.. benim istediğim kabarık durmazmış o yüzden krsital tül yapmış iyi tülmüş bu da... istersen hayal tül yaparım 1 saat içinde falan dedi sonra duvağı taktım ben güzel geldi ama düğün günü nasıl olur kırışırmı kullanamazmıyım bana ne gibi sıkıntı çıkartır kristal tülden duvak bilginiz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…