• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüp yükselen betahcg ne anlama gelir?yardım lütfen

baharef79

papatya
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
460
0
46
Avustralya
selam..

20 ağustos sat tarihim..

8 eylülde transferim gerçekleşti..

14.gün değerim 179
16 gün değerim 135
18 gün değerim 100
ve
20 gün değerim 172
22.gün değerim 189

şimdi cuma günü 24.. gün değerim için tahlil vereceğim.?

başka bir doktora 18.gün gittiğimde bakıldı. kist yok rahimde yogunluk var dedi muhtemelen sancılı bol kanlı bir dönem geçirirsindedi..

yanlız ben kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı iğne coraspin folbik benexol kullanıyorum..

18.gün 100 çıknca tüm hormon ilaçlarımı bıraktım. adet olmak içn ama olmadım kanama yok..

bilmiyorum..
tahlil vermekten artık damarlarım okadar mor ki ..

şimdi ne olacak?
nedir?

bunu yaşayanınız oldumu..

Son düzenleme:
canım senı korkutmak ıstemem ama. benım ılk gebelıgım düşükle sonuclandı. benımde ılk degerım bıraz yuksektı 2 gun arayla olcturulmesı gerkıyo malum tkrar olctrdugumde cok az yukselmıstı. bıtane doktor ektopik gebelık olabılır dedi. yani dış gebelik. ama tabıkı hmen başka doktora gıttım. doktor 2 kere olcturmekle mı bellı olur falan dedi beklemek gerekıyo dedi. 2 gun snra tekrar olctrdum bu sefer de düşmeye basladı. en sonunda da adet oldum. megerse erken düşük olmuş.. inş bewbeğin tutunur sana canım. dualarım senınle. kendıne dıkkat et..:34:

güzeliim mutlaka başka bir doktorada görüün burda cok okudum ben böyle bir yükselip bir düşen beta hcgleri hepsinede dış gebelik tanısı konuldu . çok önemli ve tehlikeli bir durum bu Allah korusun tüplerine zarar verebilir..

24.gün değerim 300..

ultrasonla bakıldı.. dış gebelikte uçuk bir şekilde yükselme olurmuş..

olsa olsa kimyasal gebelik olabilirmiş oda p.tesi günü ne kadar hastalanmazsam tahlile devam..

selam..

20 ağustos sat tarihim..

8 eylülde transferim gerçekleşti..

14.gün değerim 179
16 gün değerim 135
18 gün değerim 100
ve
20 gün değerim 172
22.gün değerim 189

şimdi cuma günü 24.. gün değerim için tahlil vereceğim.?

başka bir doktora 18.gün gittiğimde bakıldı. kist yok rahimde yogunluk var dedi muhtemelen sancılı bol kanlı bir dönem geçirirsindedi..

yanlız ben kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı iğne coraspin folbik benexol kullanıyorum..

18.gün 100 çıknca tüm hormon ilaçlarımı bıraktım. adet olmak içn ama olmadım kanama yok..

bilmiyorum..
tahlil vermekten artık damarlarım okadar mor ki ..

şimdi ne olacak?
nedir?

bunu yaşayanınız oldumu..
Aradan yillar gecmis ama benimde bole bisikintim var sizin neoldu acaba

Back