Bebek Beslenmesi DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK KÖTÜYÜM.ÜZÜLÜRÜM DİYE GERÇEKLERİ SAKLAMAYIN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beyzaa006

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
216
7
37
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...
*****ARANIZDA BEBEĞİ 2 AYLIK OLANA KADAR AĞLAMAYAN VAR MI??BUYUDUGUNDE BIR HASTALIĞI CIKTI MI??KÜCÜKKEN AĞLAMAYIP,UYUYAN ÇOK USLU OLAN BEBEKLERIN BU GUNKU DURUMLARI NE??
-----SİZCE NE YAPMALIYIM????LÜTFEN CEVAP YAZIN AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELIYOR.ÇÜNKÜ ÇEVREMDE HİÇ BÖYLE AĞLAMAYAN BEBEK DUYMADIM

canim sakin uzulme sakin korkma boyle durumlar olabilir. doktora goturdunuz mu? ne dedi?

benim kizimda neredeyse 3 aylik olana kadar aglamadi seninki gibi acikinca aglamiyor mizildiyordu. ciplakken falan agladigini soyluyorsun benimki o zamn degil asi oldugunda falan aglamisti. sonucta seninki de agliyormus. 3 aylikken falan da gic durmadan agliyordu bunlar gelip gecici seyler ayi ayini tutmuyor sonucta bir aglama gostergesi var o yuzden uzulme..

benim kizimda cok uyuyordu zorla uyandiriyorduk 24 saatin 21 saati uyuyordu.

Dilerim hiç bir sorun yoktur ve bebeğin sadece uslu bir kuzucuktur! Sosyal gelişiminin ayına uygun olup olmadığını takip etmeni ve vakit kaybetmeden bir gelişimsel pediatriste götürmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…