Düşünmekten kafayı yemek!!

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
598
1.782
33
Günaydın kızlar
Öyle dert değil ama benim hayatımı etkiliyor. Fıkırlerınıze ıhtıyacım var. 6 aydır süre gelen ayrıl barış ilişkim var. Cocuk 3 yaş kucuk benden. (27-24). Yazın aniden bırbırımızın hayatımıza girdik. Ben yalnızdım ama takıldıklarım oluyordu duygusal değildi. Oda yeni babasını kaybetmiş, platonık bi askın acısını cekiyodu ama kendi istemediği için bi yerden sonra çünkü ımkansızlarmış. Kız hıc sevmemiş ama hep kanka gibi birliktelermiş her gun. Neyse güya bana cok asık oldu hıssettırdı de yalan dıyemem her seyı en yuksekte yasadık bır anda yasadık ama sureklı ayrılbarış seklınde kopamadık aramızda 2 saat yol var her ıkı haftada bir o geldi ben gittim. Ilıskımız eglenceli komık sevgı doluydu benı sevmedıgını hıssettıgım bır an olmadı. ama bu kız bende takıntı kaldı sebebı benden önce bu kız ıcın ağlamasıymış. Sonra geçen son ayrılıkta tüm exlerının engelini kaldırmış. O kızda dahil kızda kaldırınca gözüm döndü tabıkı ağladım. İşte en cok asık oldugum sensınler sensız olamıyorumlar bı sekılde gene barıstık ama ıcımden gıtmıyor atamıyorum dışarı cıkıyor sankı hala aklı gonlu o kızda gibi. Imalar sözler hep yuzune vurdum elımde degil. Aklında yokken bile aklıma giricek diyorlar eskı ılıskılerımde de böyleydı aslında aşamıyorum bunu. Ayrıldık gene part time sevgililik gibi haftanın 4 günü bırlıkte 3 günü ayrı. Bitirmek istiyorum yapamıyorum. Ondan öncede 3 yıllık ılıskım cokca sevdıgım kişiyi söküp atmıstım bunu yapamıyorum…

Bu adam seninle ciddi düşünmez bak söyleyeyim.Evlenmeden son dk kız yazsa seni nikah masasında bırakır gider çünkü platonik aşk takıntı yaptıysa öyle kolay unutulmaz.

Yanlış anlama da 27 yaşına gelmişsin ergen gibi ilişki yaşamak koymuyor mu ? Kızı seviyor seninle zaman geçirse de aklı hep onda olacak.Sana yalvarması da sevgisinden değil.Sevseydi o kızın bahsi bile geçmezdi.

İnsan her zaman seçici olmalı ama özellikle 25 yaşından sonra zaman kaybı olabilecek her türlü ilişkiyi (sevgili, arkadaş vs) kestirip atmak gerekiyor.
Ayrıl barış, kavga dövüş, hele güvenin kırıldığı bi ilişkiden asla hayır gelmez.

Size bir abla tavsiyesi.. biriyle iliskiye basladiginizda asla ve asla eski iliskilerinizi sorgulamayin. Bunu en basta birbirinize danisip ortak karar alarak bu karara uyun. Bununlari debertmenin kimseye faydasi yok.

Mesela esim bana suan eski sevgililerinden birinin adini soylese o ismi tesadufen disarda duysam bile ister istemez aklima gelir. Kaldi ki 7 yillik evliligimiz totalde 10 senelik birlikteligimiz var.

Bu iliskiye gelince, bazi sinirlar cok sert asilmis. Oyuncak olmus. Coktan bitmis. Toksik bir iliski ya da toksik bir evlilige donusmesi istenmiyorsa gecmis olsun onunuze bakin.

Kusura bakmayın ama birine yara bandı olmayı bile isteye kabul etmişsiniz sonra o yara her kanadığında ağlanıp sızlanıyorsunuz. Belli ki o yara hiç kapanmayacak.

Ayrıl barış demek yürümeyeni tutku ile iiktirmek demek .O araba yolda kalır sonunda .Her ayrıl barış ilişki gibi.Normali ayrılmak değil konuşup halletmek.Bu ilişkide ise ayrılmak .O yiprata yiprata bitirecek zaten

İkinizin de geçmiş ilişki sıkıntılı, birbirinize yara bandı olmaya çalışmışsınız. Sürekli ayrıl barış toksik bir ilişki bu. Eski sevgililerinin engellerini hesabından kaldırmış. Bir ömür boyu bu güvensizlikle yaşayıp kendinizi yiyip bitirmeye değmez. Ayrılın ve önünüze bakın. Ayrıca kafanızı dinleyin bir süre ilişkisiz kalın. İlişkiniz olacaksa da yakın mesafe olması daha iyi.

Ayrılığın hemen ardından eskilerinin engelini kaldırıyor ; bu da demek oluyor ki ilk fırsatta sizi aldatmaya meyilli ve gerçekten sizi sevmiyor. Sevgi böyle bir şey değil sadece alışkanlık olmuş bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…