Nişan dusunmekten cildircam

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
konuyuyazmamissin ne yi düsünüyrosun'

konuyuyazmamissin ne yi düsünüyrosun'
Nisanlim arkadasi icin telefonunu satti iphonenu, ve herkese ya caldirdim ya tamircide dedi bunu annem kardesine sordu ogren die yengesi ve amcasi aramis durumu ogrenmis ve nisanlim bana annen soyledi dedi ve kavga ettik amcasi baya bi kizdi nisanlima sinirlerim bozuldu

anlatım biraz karışık olmuş ama ana konu nişanlının satmış olduğu ı phone nun duyulma sebebini sen sanması değil mi?

Annemin soyledigini dusunuyo ve arkadaslarida sadece basi skistigi zaman ario obur turlu degl bu bunu anlamiyacak kdr deli iste

Evet kizlar yarin aileler toplancak ve konsulcak yuzukler geriye verilebilir.nisan atilirsa erzuruma gidicem hersey ust uste geliyo cok bunaldim

Evet kizlar yarin aileler toplancak ve konsulcak yuzukler geriye verilebilir.nisan atilirsa erzuruma gidicem hersey ust uste geliyo cok bunaldim
su telefon olayından mı olay bu duruma geldi yani ıphonenu satmıs olması kimseyi ilgilendirmez bu sadece sizi ilgilendirir niye bu kdr herkes el attıki bu mevzuya

su telefon olayından mı olay bu duruma geldi yani ıphonenu satmıs olması kimseyi ilgilendirmez bu sadece sizi ilgilendirir niye bu kdr herkes el attıki bu mevzuya
Cnm benim bgun iphonenu arkadasi icin satan yarin obur gun benim bilezigimi verir alir satar ozur dilemeye gelen insan 1saat. Kapinin onunde bekledi iceriye sadece ben gidiom demeye girdi bugunde kapinin onunde durdu seslendi kardesine gitti,saygi yok benim aileme karsi,bugun annem kac kere kardesne soledi cagirdirtti,gelmedi

Arkadaslari ipsiz sapsiz insanlar cnm benim,o kendini cektikce arkadaslari yakasini birakmiyo

Canım benim ilk öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı diyorum,şöyle bir laf vardır balık ne yazık ki kokacaksa en başından kokuyor..Nişanlanıp,nişanını 15-20 gün içinde atmış biri olarak benim sana tavsiyem,senin ailene ve sana saygısı olmayan biri için canını sıkma,bırak inceldiği yerden kopsun..Nişanlanıp,ayrılmak evlenip ayrılmaktan daha iyidir....Bende nişan attım,ilk başlarda çok üzüldüm,ama daha sonra unuttum..Herşeyi unutuyor insan zamanla..Bilmiyorum sen nasıl nişanlandın görücü usülü mü oldu,yoksa severek mi??Neyse canım sana diyeceğim rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip eylesin,ama üzülmeye değmeyecek insanlar içinde kendini boşuna üzüp yıpratma..Çünkü bu dünyaya 1 kere geliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…