evlatlık alınan cocuk da cok sımarıktı demi o türk filmimi evet bende bılıyorum daha cekırdek aile bıle olamadım((((((((((
hiç aklıma gelmese cocuklu annelerı görünce aklıma gelıyo nasıl stres olmayayım nasıl boş ver diyebılırım haklısın canım boş ver demek kolay boşvermek gercekten cok zor hele hele kocişim için cok üzülüyorum ona bir evlat veremedım yaşıtları 2 cocuklu oldu nler dıyolardır askımın arkasından kocişim üzülma allahın ıznıyle verıcem bi çoçuk senı sevıyorum
kendinizi asla yarim veya eksik hissetmeyin.....
bu durumu asla isteyerek yaratmadiniz ve olupta sokaga atmadiniz...
insan gibi insansiniz iste....
sizlerde bosverin digerlerini, eslerinizle mutlu olmaya bakin...siz beraber olduktan sonra birgün mutlak basarirsiniz...
asla umudunuzu kaybetmeyin... sabirla umutla denemekden vazgecmeyin...
bazen yillarimizi aliyor ama sonuc güzelse inanin ki o mutsuz umutsuz seneler bir anda unutuluyor...
rabbim birgün hepinizin güldürür insallah...umudunuzu,inancinizi asla kaybetmeyin...
seninde agzina saglik ekrulum.:asigim:ağzına sağlık süpürgeciğim...Şenizne demekmiş yarım olmakklava:benim iki tane oğlum var...2.ciyi seneler sonra çok zor yaptım...yani o istemek nedir...her ay adet dögüsünde yaşanan o beklentileri ve hayal kırıklıklarını,ağlamayı iyi bilirim...siz hamile kadın görüp kıskanmışınız...ben hamile kedi köpekleri görünce bile fena oluyordum:roflol:üstelikte çocukça bir saflıkla arkadaşların hep kardeş yaptılar...sen bana yapmıyorsun diye sürekli baskı yapıpı zırıl zırıl ağlayan bir de oğlum vardı....anne!!!çok yemek ye karnın büyüsün...deyip beceriksizce tepsiye ekmek peynir birşeyler koyup koyup önüme dayıyordu...tuvaletlerde banyolarda ağlıyordum...içim parçalanıyordu...ama olmuyordu işte:sm_confused:...gülsahın topiğinde uzunca anlattım hikayesini....ama yarım hissetmek o çok yanlış...anneliği sonuna kadar hissediyorsunuz...hissetmeseniz bu kadar istemezdiniz onları...kaldırın şu olumsuz düşünleri atın beyninizden...kendinizi suçlayacak hiç bir şey yok ortada:sm_confused:bazıları bazı şeylere biraz daah uğraşarak ulaşır...biraz daah geç...biraz daha zor...bunu böyle düşünün Allah'ın bitmek bilmez hazinesi var elbet sizlerede nasip edecek.....yaşlarınıza baktım hepiniz daha çok gençsiniz...nasıl bu kadar umutsuzlupa kapılır,haketmediğiniz şeyleri kendinize yakıştırırsınız....aaaa elimde olsa şimdi hepinizin poposuna bir şaplak indirirdim:mymeka:işiniz mi yok sizin toparlanın kalkın ayağa...önce siz kendiniz iyi olun bakın bebekler peşpeşe nasıl gelecek....hadiyin dağıtın şu dumanı isi tepenizden...çok çok öptüm siziŞeniz geleceğin güzel anneleri....
ama arada kaldım.. biri diyoki düşünme aklından at öle denedim belkide denediğimi sandım çünkü tamamen atmak mümkün değil buradada yazı okudum bişeyi hayal etmeden düşünemden elde edemzmişim... hoppala o kadar zıtlarki biririne ama hayal etmedende olmuyoki kızlar o gelince hayatımda olacakları düşünüyorumda hepsi güzel gelıyo bana ... böle oluncada sabırsızlanıyo insan bide belirsizlik varya... ne zaman gelecegini bilmıyorumki zamanı yokki bekliyimde gelsin dimi kızlar ya napcam ben ....
seninde agzina saglik ekrulum.:asigim:
henüz yaslariniz kücük zamanla hersey hallocak elbet.ama zamanla...
emek olmadan omuyor iste...keske bir seyleri degistirmek elimizde olsa ama degil....mevla görelim neyler neylerse güzel eyler....
dualarinizi, umutlarinizi kaybetmeyin yeterki... allah ölümden baska herseye bir care vermis, yeterki arayip bulun o careyi, bende yillarimi harcadim bu yolda... bir iki denemeyle bu hale geliyorsaniz,bu kadar ümitsiz oluyorsaniz ne diyeyim???
insan hayatinda nedir, sizce 10 yildan fazla tedavi görmek????ben neler yasadim haberiniz varmi??1 yil degil, 5 yil,10 yil degil, daha fazla....
yilmadim, yikilmadim,ümidimi baybetmedim,her deneme yeni bir ümit dedim..ve basardik..allah bizimde yüzümüze güldü...
nedir sizin bu kararsizliginiz? nedir bu ümitsizliginiz??klava: kalkin ayaga toparlayin kendinizi dogru tedaviye.....inaniyorum ki o güzel haberi bir mutlak paylasagiz yeterki tedavilerinizi birakmayin, umutlarinizi kaybetmeyin..