Dusunemiyorum bir sey

bence bahanesi olmuş.. hayırlısı olsun hakkında
Bi kac gundur arkadas cevreme girdi tanisti. Ortamlardan hoslanmadi zaten ona gore degil biliyorum ama abarti bir sey de gercekten yok. Kaldiramadi genel bi sorundu ertesi gun de ben gidince basa cikamayacgini dusundu sanirim. Ozgur ruhlu biriyim ailem de benim en buyuk destekcim. Ona ne oluyor zaten. Neyse yanlis kisi erken gittigi iyi oldu.

Merhaba oncelikle herkese. Benim 2 aylik bi iliskim vardi. Gecen gun yakin erkek arkadaslarimla gorustum. Aradi cagirdi bayadir gorusmuyoruz kiz arkadaslarini da al bize gel diye. Gittim erkek arkadasim istemedi pek ama sen bilirsin dedi. Ertesi gun de ben bunu kaldiramam diye beni terketti. Ben anlayamiyorum belki yaptigim hata ama senelerdir onu tanimiyorum ki. Bana arayip gidersen geri donusu olmaz vs diyip kendisini anlatmasi gerekmez miydi gitmeni istemiyorum ama dusun sen bilirsin demek yerine? Ben kotu bir sey dusunerek gitmedim sonucta. Ve hic uyumadigini bu olayi unutamayacagini kendini biraz rahatlatmak icin artik gorusmek istemedigini soyledi. Bu konularda cok hassasmis beni uyarmis. Onu ezip gecmisim senelerce unutamazmis bunu. Benim de soyleyecek bir seyim kalmadi. Gercekten cok mu sucluyum veya takintili biriyle zaten ilerde baska bir sorun yasardim da simdi bitmesi iyi mi oldu bilemiyorum. Onu cok sevdigimi dusunmuyodum hatta arada soguk davraniyordum elimde olmadan ama simdi nedense gercekten cok uzgunum. Gencim arkadas cevrem genis kiz erkek ne farkeder ki.. Yalan soylemedikten sonra. Yorumlariniz icin tesekkurler simdiden.

takıntılı biri sende farkındasın zaten
ölüm kalım meselesi de açıkcası
2 açıklama var
ya gerçekten herşeyi büyüten kafaya takan ve kindarlık sürdüren biri
yada bunu bir bahane olarak kullanmış

her ikisi de senin açından düşünüldüğünde
bu ilişkinin bitmesini hayırlı kılıyor
sıkma canını
:KK66:

Arkadasinin evine gitmen gayet normal cinsiyeti ne olursa olsun..
Onunda sana bu konuda birsey demeye hakki olamaz ondan once arkadasin vardi ama onun disinda "gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin" demek zaten gitme ben saygi gosterip tehtit etmiyorum gidersrn ... ederim demek :)
Evet ben safim anlamamisim tehtidi. Hatta dedim bana birakti ne guzel konusuruz bir sey olmaz. Meger sen bilirsin'i imali soylemis. Ben nereden bilebilirdim imali mi nasil soyluyorsun dedim. Dogustan bunlari ogrenerek dogmadim adam gibi aciklamasi lazimdi o zaman. Neyse ne. Buraya yazdigim iyi oldu sayenizde hakli oldugumu kurtulduguma sevinmem gerektigini anladim sagolun.

takıntılı biri sende farkındasın zaten
ölüm kalım meselesi de açıkcası
2 açıklama var
ya gerçekten herşeyi büyüten kafaya takan ve kindarlık sürdüren biri
yada bunu bir bahane olarak kullanmış

her ikisi de senin açından düşünüldüğünde
bu ilişkinin bitmesini hayırlı kılıyor
sıkma canını
:KK66:
1. soylediginiz sey dogru bana soyledi sonradan. Takintili psikologa gitmis o yuzden hatta. Farkindaydim takintili oldugunun ona da soyluyordum yapma diye ama bu boyutunu bilmiyordum. Bana rahat vermezdi herhalde boyle biri.

Amaan kendi bilir hiç canınızı sıkmayın. İnsanın etrafında arkadaşı da mı olmayacak yani, ne varmış?

Kızlı erkekli gayet de görüşülür. Ne sanıyor bu insanlar anlamıyorum, karışık arkadaş grubu bir araya gelince birbirinin üstüne mi atlıyor nedir yani.

Amaan kendi bilir hiç canınızı sıkmayın. İnsanın etrafında arkadaşı da mı olmayacak yani, ne varmış?

Kızlı erkekli gayet de görüşülür. Ne sanıyor bu insanlar anlamıyorum, karışık arkadaş grubu bir araya gelince birbirinin üstüne mi atlıyor nedir yani.
Bence de kesinlikle oyle. Bir cok arkadas grubum var hepsine guvenim tam ayni evde uyusak da sorun yok. Aksamdi ve bi kutlama vardi o yuzden icki almis cocuklar diye 2 kiz 2 erkek olunca bi de iyice buyudu olay ama icmedigimi soyledi. Ona mesaj attim hep. Cocuklara da onu anlattim kiz arkadasimi da taniyor o da ikna etmeye calisti ama yok. Sevistigimizi mi dusunuyosun ne derdin dedigimde de hayir guveniyorum sana diyor ama unutamazmis bu olayi senelerce. Olaya bak sanki ne okuldan arkadaslarimla ayni eve aksam gidemem muhabbet edemem herhalde. Zaten demekki biz mutlaka cok sorun yasarmisiz

Bence de kesinlikle oyle. Bir cok arkadas grubum var hepsine guvenim tam ayni evde uyusak da sorun yok. Aksamdi ve bi kutlama vardi o yuzden icki almis cocuklar diye 2 kiz 2 erkek olunca bi de iyice buyudu olay ama icmedigimi soyledi. Ona mesaj attim hep. Cocuklara da onu anlattim kiz arkadasimi da taniyor o da ikna etmeye calisti ama yok. Sevistigimizi mi dusunuyosun ne derdin dedigimde de hayir guveniyorum sana diyor ama unutamazmis bu olayi senelerce. Olaya bak sanki ne okuldan arkadaslarimla ayni eve aksam gidemem muhabbet edemem herhalde. Zaten demekki biz mutlaka cok sorun yasarmisiz
Senelerce unutmayacak ne varsa artık.
Boşverin gerçekten, hiç değmez böyle insanları çekmeye.
Bizim de öyle karışık gruplarımız var, millet yanında sevgilisi olmadan bizimle bara gelir, devamlı fotoğraflar ekleriz, birinin sevgilisi olay çıkarmadı. Kendisinin benzer arkadaşlıkları olmadığı için bilmiyor muhtemelen.

Kaldı ki yanınızdaki kız arkadaşınızı da tanıyormuş. Arıza çıkarmak istedi herhalde. Siz şimdi pısıp özürler dileseniz bir daha böyle bir şey olmasının önüne geçecekti, siz dik durunca o da şaşırmıştır.

Senelerce unutmayacak ne varsa artık.
Boşverin gerçekten, hiç değmez böyle insanları çekmeye.
Bizim de öyle karışık gruplarımız var, millet yanında sevgilisi olmadan bizimle bara gelir, devamlı fotoğraflar ekleriz, birinin sevgilisi olay çıkarmadı. Kendisinin benzer arkadaşlıkları olmadığı için bilmiyor muhtemelen.

Kaldı ki yanınızdaki kız arkadaşınızı da tanıyormuş. Arıza çıkarmak istedi herhalde. Siz şimdi pısıp özürler dileseniz bir daha böyle bir şey olmasının önüne geçecekti, siz dik durunca o da şaşırmıştır.
Benim boyle biri oldugumu da biliyordu. Hatta seni gorunce buranin da hani en rahat herkese sozunu geciren kizi da bu dedim dedi. Ayni okuldaydik da ordan tanisiyoruz. Ben boyleyim biliyor ezik sonuk biri degilim. Kolesi olmam istedigim her seyi yaparim bunu da biliyor. Kaldiramadi boyle olcagi aklina gelmedi yine de herhalde. Ben algilayamadigimi sorunun ne oldugunu sordum ama cevap yok sorun bu sorun oraya gitmem hepsi bu. ben arkadaslarimin evine de gitmeyeceksem napicam hic mi gece cikmiycam onsuz. Hep mi eve doncem aksam tipis tipis. Bi kutlama da mi yapamiycam onsuz. Neyse tesekkurler guzel yorumun icin rahatlatti

Benim boyle biri oldugumu da biliyordu. Hatta seni gorunce buranin da hani en rahat herkese sozunu geciren kizi da bu dedim dedi. Ayni okuldaydik da ordan tanisiyoruz. Ben boyleyim biliyor ezik sonuk biri degilim. Kolesi olmam istedigim her seyi yaparim bunu da biliyor. Kaldiramadi boyle olcagi aklina gelmedi yine de herhalde. Ben algilayamadigimi sorunun ne oldugunu sordum ama cevap yok sorun bu sorun oraya gitmem hepsi bu. ben arkadaslarimin evine de gitmeyeceksem napicam hic mi gece cikmiycam onsuz. Hep mi eve doncem aksam tipis tipis. Bi kutlama da mi yapamiycam onsuz. Neyse tesekkurler guzel yorumun icin rahatlatti
Aferin valla sizin gibi ayağı yere basan, dik duran, kendi değerinin farkında olan kızlarımızı görünce mutlu oluyorum:KK5:
(Babaanneler gibi konuştum yalnız resmen :KK43: )

Aferin valla sizin gibi ayağı yere basan, dik duran, kendi değerinin farkında olan kızlarımızı görünce mutlu oluyorum:KK5:
(Babaanneler gibi konuştum yalnız resmen :KK43: )
Hahha tesekkur ederim :)) aman zaten boyu da cok kisaydi hergun bunu dusunuyordum ayni boydaydik. Boy icin de ayrilmam diyodum ama topuklu olsem de giyemezdim uzun olmak canimi sikardi zaten kadin olarak daha baskinim ona karsi. Bi de boy uzun olsun da cinsiyetleri de degistirelim tam :KK49: saka bi yana tesekkurler :KK15:

X