Düşüncelerinizi bekliyorum

Ne hakla isteyebilirler bunu senden. Çok ayıp etmişler. Onlar ayrıldı diye sizin günahınız ne? Çocukla anlaşıyorsan hiç ayrılma. Kimseye laf düşmez.

Cok yakın arkadasım 1 ay önce evlendi ve nişanından düğününe kadarda erkek tarfindan benimle gorusturmek istedikleri bi oğlan vardı.her neyse iste dugun oldu düğünden sonra bu olay daha bi yoğunlaştı bende konuşmayı kabul ettim ve tel numaramı arkadasım oğlana verdi biz konusmaya başladık ve cok şükür de guzel gidiyordu ki arkadasim ve eşi ayrılmaya karar verdiler ki bastan itibaren anlasamiyrlardi.sonra arkadasım ve annesi konusurken bendn konu açılmış ve annesi o çocukla konuşmamamı söylemiş ama benim cok garibime gitti bu mesele yani beni konuşturana kadar o kadar uğraştıklar ki hersey iyi giderken benden böyle bisey istemeleri cok garip geldi sizce ne yapmalıyım cok kafam karisik
Siz mutluysaniz memnunsaniz kimseyi dinlemeyin. Karisma haklari yok zaten. Hayat sizin karar sizin.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değer verip düşüncelerinizi paylaştınız ve çokta işime yaradı ben yine konuşmaya devam edicem hayırlıysa zaten rabbim bize yuva kurmayı nasip ederse değilsede yollarımız er yada gec ayrılır suan cok şükür hersey yolunda tekrar teşekkür ederim sizlere :)

Cok yakın arkadasım 1 ay önce evlendi ve nişanından düğününe kadarda erkek tarfindan benimle gorusturmek istedikleri bi oğlan vardı.her neyse iste dugun oldu düğünden sonra bu olay daha bi yoğunlaştı bende konuşmayı kabul ettim ve tel numaramı arkadasım oğlana verdi biz konusmaya başladık ve cok şükür de guzel gidiyordu ki arkadasim ve eşi ayrılmaya karar verdiler ki bastan itibaren anlasamiyrlardi.sonra arkadasım ve annesi konusurken bendn konu açılmış ve annesi o çocukla konuşmamamı söylemiş ama benim cok garibime gitti bu mesele yani beni konuşturana kadar o kadar uğraştıklar ki hersey iyi giderken benden böyle bisey istemeleri cok garip geldi sizce ne yapmalıyım cok kafam karisik
bu evliliklerin kısaca ...oku çıktı arkadaşlar... Ne hallere düştük yahu...resmen çocuk oyuncağı yapmışlar...kukla olma canım benim, görüşüp görüşmemeye sen karar vericeksin...o kdr...

O ne biçim iş öyle konuş deyince konuş ayrıl deyince ayrıl kukla gibi görmüşler herhalde seni. Aranızda bi problem yoksa konuşmaya devam etmelisin tabi ki. Herkesin kendi sorunu, kendi hayatı.
Seni yönlendirmelerine izin verme. Kararı kendin ver bence.

aynen katılıyorum arkadasım, kıme ne hayat senın hayatın

X