Kızlar malum durumdan eşim işten çıkarıldı neredeyse 3 hafta kadr olucak,Hamileyim,bu ay ev sahibi kira istiyor,eşimn çalıştıpı yer sigorta yapmıyordu dolayısıyla bu işsizlk maaşından yararlanamıyoruz,sosyal yardıma baş vurduk hane başvurusu diye geçiyo sanırım ,gelip bakılacakmış evin durumlarına falan,ne gelen ne giden var.Gelir asla yok,öyle uzunca yıldır evlide değilz daha 1 yıl olmadı,anliyacağınz elimizde bu zamanda idare edebileceğimz bi birikimimizde yoktu.144ü arıyorum belki bilgi alırım bu durumda bi gelir kaynağı bulurum diye ne ulaşılıyo ne bişe.Anliyacağnz kaldk öyle ortada ne yapıcaz bilmiyorum çok stresli bi dönemden geçiyorz benm bilmediğim fakat sizin aldığnz bnmde işime yarayacak olan bi yardım vs. bişiler varmı? böyle kendimi yiyip bitirmk yerine en azındn düşüncelerinizi öğreneym.Bu arada eşim başka iş çok aradı fırıncılk yapıyor,bu semti bırakın konşu semtleri arayp işçi lazmmı diye soruyor ama işçi alımı yok çoğu fırın kapattı zaten...Öneri veyahut bilgilerinizi bekliyorum.