canm işte o 1000 tl yardım sigortalılara dağıtılıyor sadece diye bilgi edindim..Ne biliyim her yol çıkmaz şuanda bize.Umarm bi arkadaş bna bi çıkar yol gösterir.Aklima hic birsey gelmedi kuzum. Sadece açık kapidaki basvurulari duymustum oda sanirim senin basvurdugunla ayni sey. Benim esim polis gecenlerde 1000tl yardim ucretlerini dagitmislardi aslinda veriyolar ama tabi surec nasil isliyor onu bilmiyorum
Yarın belediyeye gidicez öncesinde buradan biraz bilgi edineym dedm canm.Haluk levntin ahbabı derkn anlamadım ?ilçe belediyenize başvursanız ? yada haluk levent'in ahbap'ına ?
Yarın belediyeye gidicez öncesinde buradan biraz bilgi edineym dedm canm.Haluk levntin ahbabı derkn anlamadım ?
ilk defa duyduk çok teşekkür ederi hemen aaştıracağmhaluk levent var ya, sanatçı, onun ahbap adında bir yardım derneği var. gerçekten araştırıp, sizin gibi zor durumda kalanlara yardımcı oluyorlar. bir araştırın isterseniz internetten.
ilk defa duyduk çok teşekkür ederi hemen aaştıracağm
şuanda üye oldum birçok yardım yapılmış ama hepsi son başvuru tarihi 30 mart imiş.Biraz üzgünlk duysamda şuanda kendi durumumu anlatan bir yazı gönderdm bir umudum var eğer olursa vesile olmuş olucaksnz..Duacıym size teşekkürlerrica ederim ne demek. sosyal medyada, twitter ve instagramda baya aktif. herkes akın akın yazıyo ona. eminim sizin içinde güzel şeyler çıkar.
şuanda üye oldum birçok yardım yapılmış ama hepsi son başvuru tarihi 30 mart imiş.Biraz üzgünlk duysamda şuanda kendi durumumu anlatan bir yazı gönderdm bir umudum var eğer olursa vesile olmuş olucaksnz..Duacıym size teşekkürler ❤
aileleriniz yardım yapamayacak gibi mi?Kızlar malum durumdan eşim işten çıkarıldı neredeyse 3 hafta kadr olucak,Hamileyim,bu ay ev sahibi kira istiyor,eşimn çalıştıpı yer sigorta yapmıyordu dolayısıyla bu işsizlk maaşından yararlanamıyoruz,sosyal yardıma baş vurduk hane başvurusu diye geçiyo sanırım ,gelip bakılacakmış evin durumlarına falan,ne gelen ne giden var.Gelir asla yok,öyle uzunca yıldır evlide değilz daha 1 yıl olmadı,anliyacağınz elimizde bu zamanda idare edebileceğimz bi birikimimizde yoktu.144ü arıyorum belki bilgi alırım bu durumda bi gelir kaynağı bulurum diye ne ulaşılıyo ne bişe.Anliyacağnz kaldk öyle ortada ne yapıcaz bilmiyorum çok stresli bi dönemden geçiyorz benm bilmediğim fakat sizin aldığnz bnmde işime yarayacak olan bi yardım vs. bişiler varmı? böyle kendimi yiyip bitirmk yerine en azındn düşüncelerinizi öğreneym.Bu arada eşim başka iş çok aradı fırıncılk yapıyor,bu semti bırakın konşu semtleri arayp işçi lazmmı diye soruyor ama işçi alımı yok çoğu fırın kapattı zaten...Öneri veyahut bilgilerinizi bekliyorum.
eşimn ailesinde durum yok şuan ama kndi ailem yardm etmeye çalşr.Fakat biz ne durumdaysak babamlrda aynı durumda dükkanı kapatmş şekilde evde bkliyor onlara sıkıştığımızı söyleyp sıkıntıya sokmk istememaileleriniz yardım yapamayacak gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?