Düşüncelerinizi alalım

Sevilmeyensebzeler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
16
0
16
Erken evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz ? (21-23 yaş)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim iki tane cok yakin arkadasimdan biri 22 digeri 23 yasinda evlendi bu biraz kismetle ve olgunlugunuzla alakali kendinizden baska birinin de sorumlulugunu alabilecek gucu kendinizde hissediyorsaniz bir evi cekip cevirecek beceriniz varsa 22 23 yaş cok da erken degil ben 24 yasindayim nisaliyim 25 de de evlenecez. Ama nisanlim da bu yaslarda olsaydi biraz daha beklemeyi dusunebilirdik kendisi 31 yasinda artik zamanimiz geldi dedik bize kalsa 2 sene once de evlenirdik ama benim ailem biraz erken buldu biz o yüzden bekledik.

Bence doğru bir yaş ha tabi karakterle ilgili bişey birazda .. Ben 26 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünüyorum çoğu zaman

Bence doğru bir yaş ha tabi karakterle ilgili bişey birazda .. Ben 26 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünüyorum çoğu zaman

28 YAŞINDAYIM ve bence doğru zaman şimdi çünkü karşına ne zaman doğru insan çıkacak belli olmuyor benim doğru insan 28 yaşında çıktı ve 28 yaşında evlenmiş olacam inşallah

benim de 26yaşında canım. Ben şu yüzden dedim çocuklarımız için ilerde ilgilenmek açısından demek istemiştim

Yaşla evlilik arasında genel bir ilişki kuramayız sonuçta herkes aynı zamanda olgunlaşmıyor kimisi 20 de olgunlaşmış oluyor kimisi 30 da bile hala olgunlaşmamış.O yüzden ben bu yaş ve erken evlilik olayını doğru bulmuyorum mesele hazır hissetmek 19 yaşında evlenip 6-7 sene sonra bile ne kadar doğru karar verdiğini söyleyende var 25-30 yaş arasında evliliğe hazır değilim diyen de ya da evlenip hazır olmadığını gören de.O yüzden 21-23 yaş arasında olsan da olgunluk varsa erken değildir zamanıdır 23 üzeri olup evlilik yapamayacaksa bir insan onun için erkendir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…