Düşükten sonraki süreç

Merhaba arkadaslar bundan yaklasik bir bucuk sene once dusuk yaptim ve bunca zamana kadar hamile kal

• 2

• Oylama

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Maviiiimavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
11
19
3
32
Merhaba arkadaslar bundan yaklasik bir bucuk sene once dusuk yaptim ve bunca zamana kadar hamile kalamadim hic bir sorun ortada benim durumumda olan var mi

Ben varım 2.5 yıl oldu kalamadım meğer amh ım düşükmüş denk gele hamile kalmışım şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum umarım siz bunlara gerek kalmadan yeniden hamile kalırsınız

Ben varım 2.5 yıl oldu kalamadım meğer amh ım düşükmüş denk gele hamile kalmışım şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum umarım siz bunlara gerek kalmadan yeniden hamile kalırsınız
Umarım insallah amh ye nasil bakiliyor bana hormon testi yaptilar sonuclar iyi dediler bu amh de icine dahil mi

Tamam bakarim temmuza kadar olmasa tup bebek deneyecegim bende ya evlendigim ilk ay hamile kaldim sonrasi kotu surec oldu catlatma ignelri klomen kullandim olmadi rahim filmi cekildm yine olmadi
Aynen ben de o süreçlerden geçtim en son infertilife bölümüne gittim ve erken menopoz teşhisi koyuldu. O sebepten hamile kalamıyorum. Sizinde 1 yılı geçmiş bu virüs meselesi bitince siz de bir gidin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…