- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Elinzde bir test varsa yapınKızlar merhaba 30 ocak düşük ve aynı gün kürtaj yaşadım doktor korunma dedi ve biz korunmadik tarlusal ilaç kullandım adet gelmedi betam zaten 16ydi öğrendigimde düşük yaptığım gün 7ye düşmüştü yani betam rahat sifirlanmistir dün yaptım ilk 5 dakka göremeyince çöpe attım bugün sabah baktım 7de böyle gözüküyor ama ortadaki leke gibi olan degil sag tarafa dogru bakinca tam yerinde dikkatli bakmak lazim sizce ne yapmalıyım veya size gozukuyor mu?
Kuruma çizgisi o belli oluyor. Beyaz renkKızlar merhaba 30 ocak düşük ve aynı gün kürtaj yaşadım doktor korunma dedi ve biz korunmadik tarlusal ilaç kullandım adet gelmedi betam zaten 16ydi öğrendigimde düşük yaptığım gün 7ye düşmüştü yani betam rahat sifirlanmistir dün yaptım ilk 5 dakka göremeyince çöpe attım bugün sabah baktım 7de böyle gözüküyor ama ortadaki leke gibi olan degil sag tarafa dogru bakinca tam yerinde dikkatli bakmak lazim sizce ne yapmalıyım veya size gozukuyor mu?
Benimde ilk testim böyle olmuştu ertesi gün bakmıştım hamileydimTest bozuk gibi bir garip buYumurtlama gününü biliyor musun? Bence kan testi yaptır
Benim ilk hamileligimde böyleydi ama dusuk yaptım sonraElinzde bir test varsa yapın
Dağılmş idrar, test bozulmuş cnm
Canim ilk hamileligimde böyleydi ondan şüpheleniyorum şüphelenmesem buraya atmam deneyimliyimKuruma çizgisi o belli oluyor. Beyaz renk
Ilk de böyle olmuştu ocakta hamile kaldım sonra düştü bebeğim amaTest bozuk canm tekrarla istersen
Üzerine su damlatın bakın silinecek mi. Kuruma çizgisi kayboluyorBenim ilk hamileligimde böyleydi ama dusuk yaptım sonra
Canim ilk hamileligimde böyleydi ondan şüpheleniyorum şüphelenmesem buraya atmam deneyimliyim
Ben 30 ocakta düşük yaşadım ve bidaha olmadım canim o yüzden dediğini deneyeyimÜzerine su damlatın bakın silinecek mi. Kuruma çizgisi kayboluyor
Silinirse ne oluyor silinmiyosa ne oluyor ben yaptımdaÜzerine su damlatın bakın silinecek mi. Kuruma çizgisi kayboluyor
Silinirse yanlış test silinmesse doğru olabilir ama öyle yapıp silinmediği halde hamile olmayanlar da var burdaSilinirse ne oluyor silinmiyosa ne oluyor ben yaptımda
Bunu bana eczacı anlattı. Buharlaşırken çizgi oluşabiliyormuş. Bhcg’den dolayıysa kalıcı bi çizgi oluyor. Su dökersen o buharlaşmayı geriye çevirmiş oluyorsun. Yani silinirse kuruma çizgisi, silinmezse gerçek oluyor. Kuruma çizgileri genelde çoook silik ve açık renk oluyor çoğu zaman beyaz oluyor anlaşılıyor aslında ama gözlerinin önünde kaybolduğuna şahit olup ikna olmak için yapılıyor bu gibi düşünSilinirse ne oluyor silinmiyosa ne oluyor ben yaptımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?