• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonraki 33.günümde gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Kızlar merhaba 30 ocak düşük ve aynı gün kürtaj yaşadım doktor korunma dedi ve biz korunmadik tarlusal ilaç kullandım adet gelmedi betam zaten 16ydi öğrendigimde düşük yaptığım gün 7ye düşmüştü yani betam rahat sifirlanmistir dün yaptım ilk 5 dakka göremeyince çöpe attım bugün sabah baktım 7de böyle gözüküyor ama ortadaki leke gibi olan degil sag tarafa dogru bakinca tam yerinde dikkatli bakmak lazim sizce ne yapmalıyım veya size gozukuyor mu?

Eklentiler

• 20200303_073449.jpg
    20200303_073449.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 66
Karartı gibi yani ben tamamen kırmızı gözüküyor demiyorum

Test bozuk gibi bir garip bu :KK64: Yumurtlama gününü biliyor musun? Bence kan testi yaptır

Kızlar merhaba 30 ocak düşük ve aynı gün kürtaj yaşadım doktor korunma dedi ve biz korunmadik tarlusal ilaç kullandım adet gelmedi betam zaten 16ydi öğrendigimde düşük yaptığım gün 7ye düşmüştü yani betam rahat sifirlanmistir dün yaptım ilk 5 dakka göremeyince çöpe attım bugün sabah baktım 7de böyle gözüküyor ama ortadaki leke gibi olan degil sag tarafa dogru bakinca tam yerinde dikkatli bakmak lazim sizce ne yapmalıyım veya size gozukuyor mu?
Elinzde bir test varsa yapın
Dağılmş idrar, test bozulmuş cnm

Kuruma çizgisi o belli oluyor. Beyaz renk

Benim ilk hamileligimde böyleydi ama dusuk yaptım sonra

Canim ilk hamileligimde böyleydi ondan şüpheleniyorum şüphelenmesem buraya atmam deneyimliyim
Üzerine su damlatın bakın silinecek mi. Kuruma çizgisi kayboluyor

Ama aynı şeyi daha önce yaşadım diyorsanız gebelik vardır. Ben genelde beyaz çizginin kuruma çizgisi olduğunu duydum kendim de yaşadım ama peşinden adet oldum. Belki sizde böyle çıkıyordur her gebelik farklı. Bilemedim 🤷🏻‍♀️Bende daha önce yaşamış olsaydım var deyip kan verirdim

Sabret ve biraz bekle 2 gün sonra gene yaparsin

Geçmiş olsun, ama 16yla öğrendiğiniz gebelik kimyasal gebelik oluyor, düşük çok farklı maalesef. Hem kimyasal gebelik hem düşük yaşadım geçen yıl. Gebelik kartınız oluşturulurken kayda alınmıyor bile kimyasal gebelik. Ama kürtaj demişsiniz ben ona takıldım, beta 7ye düşmüşken mi kürtaj yaptılar size? Ben 7.haftanın içince düşük yaptım ve doktor müdahele etmedi kendisi düşer diye.

Silinirse ne oluyor silinmiyosa ne oluyor ben yaptımda
Bunu bana eczacı anlattı. Buharlaşırken çizgi oluşabiliyormuş. Bhcg’den dolayıysa kalıcı bi çizgi oluyor. Su dökersen o buharlaşmayı geriye çevirmiş oluyorsun. Yani silinirse kuruma çizgisi, silinmezse gerçek oluyor. Kuruma çizgileri genelde çoook silik ve açık renk oluyor çoğu zaman beyaz oluyor anlaşılıyor aslında ama gözlerinin önünde kaybolduğuna şahit olup ikna olmak için yapılıyor bu gibi düşün

Back