Peki sizinde hala sorunlarınız oluyomu yada nekadr sürdü?Bnde evde duşurdum keseyi hastanedede ilaçla parçaları.. Benmde 4 ayım bitti hiç korunmadım hala bişy yok. Normal bi sure bu. Rahim anca toparlanıyoo
nasl sorunlarPeki sizinde hala sorunlarınız oluyomu yada nekadr sürdü?
Düzensiz ve uzun süreli kanamalar kahverengi lekeler falan gibi sorunlar yoksa tamamen geçtiminasl sorunlar
lekelenme değil ama adet duzenim değişti. 4-5 gun aksamalar, 15 gun erken adet gormeler falannDüzensiz ve uzun süreli kanamalar kahverengi lekeler falan gibi sorunlar yoksa tamamen geçtimi
Sizede Çok geçmiş olsun inş en kısa zamnda dzene girerlekelenme değil ama adet duzenim değişti. 4-5 gun aksamalar, 15 gun erken adet gormeler falann
Benmde kalbi durdubenm kalbi durdu kkürtaj oldum 1 sene olcak daha olmadı. bide düşükten snra hemen olur diorlardı
bende yanlış doktora denk geldim ilaç yüzünden. bide kontrole çağırmadı fln bi baktım kalbi durmuş. ne yapalım bölesi nasipmiş rabbim sağlıklı evlatlar versin belkide sağlıksız olcaktı diye avutuyorum kendimiBenmde kalbi durduBen yanlış doktor seçimi yaptım malesef bıraksam sağlam bebeği alcaktı hemen gebeliği snlandrma kararı aldı ona çok üzüldüm ilk gebeliğidi bilinçsiz bi şeklde günlerce ağla sızla çok kötüydüm snra başka doktra gttim hiçbisorn olmadğnı gelişimn normal oldğunu söyledi kalp atşlarını gördük falan bikaçgün sonra kahverengibileke hastneye gttim bişy yok dedilr ertesi gün kanamam oldu gittim tekrar kalp atışları görülemedi sabah gelin kürtaja alalım dediler eve gelene kadr yine ağla sızla eve grdim on dk snra belimde felaket bi sancyla kanamam çoğldı ayağa kalkmamla bişey gitti kese öylece düştü allahtan kürtaja gerek kalmadı odaha zor daha çok dikkat etmk gerekyo allah yardımcımız olsun rabbim en kısa zamanda hayrlısyla hepimize nasip eder inş