• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusukten sonra sanci

Herseyimsin

Cok mutsuzum :(
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
88
0
36
Hollanda
merhaba arkadaslar bilenler yardimci olursa cok sevinirim. dusuk yaptim daha 4 haftalik bile degildi yeniydi yani. 8-10 gun arasi kanamam oldu ve kanamam biteli 4-5 gun oldu ve hala sancilarim oluyor sebebini anlayamadim. parca kalmis olsa daha cok cok kucuktu neden devam ediyo sanci anlamadim. herkes farkli seyler soyluyo doktora gidemiyom suanda lutfen yardimci olun.:sinifsinif:bilmiyorumkismile

mrb canım doktora gitmen gerekiyor tabi ki bebeğin küçükmüş düşürmüşsün ama tabi ki parça kalmış olabılır ve sancı kanama yapabılır onlar mutlaka ama mutlaka git bir daha ki gebeliğin için de bu önemli canım gecmiş olsun

canım bunun cevabını sana ancak dr verebilir... ben de 2 kez düşük yaptım ilk 1-2 gün sancım oldu ama ben kürtaj oldum... sen sanırım kendin düşürdün... parça kalmış olabilir kesinlikle acilen bir doktora git....

merhaba arkadaslar bilenler yardimci olursa cok sevinirim. dusuk yaptim daha 4 haftalik bile degildi yeniydi yani. 8-10 gun arasi kanamam oldu ve kanamam biteli 4-5 gun oldu ve hala sancilarim oluyor sebebini anlayamadim. parca kalmis olsa daha cok cok kucuktu neden devam ediyo sanci anlamadim. herkes farkli seyler soyluyo doktora gidemiyom suanda lutfen yardimci olun.:sinifsinif:bilmiyorumkismile

Doktora gitmen daha iyi olur tabi ama şimdi yapman gereken kendini sıcak tut havalar soğuk üşütmüşte olabilirsin sancın ondan olabilir kolay deil kürtaj şuan lohusa gibisin yani organların açık bunları bana annem söylemişti ben düşük yaptığımda yerimsenibentecrübel insanların hali başka yani ama korkma işallah allahın izniyle bi problem yoktur

Back