Regl kanamam 2 aydır fazla oluyor.Regl kanamanız mı fazla? Yoksa sürekli mi kanama var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl kanamam 2 aydır fazla oluyor.Regl kanamanız mı fazla? Yoksa sürekli mi kanama var
İnsallahAllah sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Doktor herhangi bi ilaç verdi mi benimde baya sürmüştü ama reglim düzelmişti sonradanRegl kanamam 2 aydır fazla oluyor.
1 aylık multivitamin verdi sadece 3. Ay regl olursam aynı şekilde doktora gitcem umarım hamile kalmışımdır :)Doktor herhangi bi ilaç verdi mi benimde baya sürmüştü ama reglim düzelmişti sonradan
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsin1 aylık multivitamin verdi sadece 3. Ay regl olursam aynı şekilde doktora gitcem umarım hamile kalmışımdır :)
Amin inşallah hepimize sağolunİnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsin
zaten adet olduk döngü başladı derken en az 2 ay geçiyor... 2 3 ay bekleee diyenler biraz boş konusuyor doktor beklemene gerek yok dediyse ilk adetten sonra deneyebilirsin. bekle dediyse bir bildiği vardır. doktoruna danışmadan hareket etmeZaten 3 ay bekledim 4 ay olucak düşük yapalı oyuzden daha fazla beklemek istemedim
benimde öyle oldu adet oldum cok kötü 9 gün sonra yine oldum yine cok oldu kanamam ama normalmiş birden fazla doktora danıstım. korkuyorsanız doktora gidin rahatlarsınız en azından problem olmadığını duyuncaMerhaba benimde kendiliğinden düştü uzun sürdğ. 2 reglimi oldum ama normalden fazla geliyor. 2 aydır kanamam fazla günü normal ama anlamadım neden.
bende de aynı sekilde oldu bende adet günümü bekliyorum umarım hamileyizdir ve sağlıklı bebeklerimiz olurAdetime 12 gün var 4 gün önce yumurtlamam oldu o günü değerlendirdim kasıklarım agriyodu bı sure sonra geçti ilişkiye girip değerlendirdim bı kaç saat sonra tekrar ağrımaya başladı ara ara kasıklarıma ağrı giriyo 3 ay önce düşük yaptım bu ay ilk defa denedik düşük yaptıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız diğer hamileligimdede tek ilişkide hamile kalmıştım şimdi düşük yaptım diye kafam karıştı ya olmazsa korkusu içerisindeyim düşükten hemen sonra hamile kalaniniz oldumu aranızda
Canm ben hamileymisim şuan 7 haftalık olduk 1 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicem şuanlık bı sıkntm düşük riskim yok insalah sende hamilesindir güzel haberlerini alırızbende de aynı sekilde oldu bende adet günümü bekliyorum umarım hamileyizdir ve sağlıklı bebeklerimiz olur
Canm düşük yaptığın için kanaman var bu normal bisy vücut çocuğu atıyo kanla 30 35 gün sonra ilk adetini olursun benimde ilkim dusuk olmuştu 1 2 ay adetlerinz düzensiz olur sakmalar olur ama eğer hamile kalmak istiyorsanız bence 1 adet geçsin öyle düşünün ovulasyon testi alabilirsin hemen hamile kalmak istiyosankızlar ben bu ayın 5 inde evde düşük yaptım yaklaşık 8 haftalıkken 6 sında doktora gittim kürtaja gerek yok dedi ve antibiyotik verdi ben düşük yapmadan 4 gün önce regl gibi kanamam başlamıştı progestron içtim o dönemde sonrada düşük yaptım zaten benim hala yoğun regl tarzı kanamam var yaklaşık 8 gündür kanıyorum. bu ilk gebeliğimdi şimdi tekrar denemek istiyorum kendimi iyide hissediyorum ama ne zaman denemeliyim bütün döngüm kaydı kanamam ne zaman biter bilmiyorum hemen denemek istiyorum ama ne yapmalıyım
Ben korunmasız 8 ay sonra hamile kaldımAdetime 12 gün var 4 gün önce yumurtlamam oldu o günü değerlendirdim kasıklarım agriyodu bı sure sonra geçti ilişkiye girip değerlendirdim bı kaç saat sonra tekrar ağrımaya başladı ara ara kasıklarıma ağrı giriyo 3 ay önce düşük yaptım bu ay ilk defa denedik düşük yaptıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız diğer hamileligimdede tek ilişkide hamile kalmıştım şimdi düşük yaptım diye kafam karıştı ya olmazsa korkusu içerisindeyim düşükten hemen sonra hamile kalaniniz oldumu aranızda
Ben 4 ay önce düşük yaptim doktorum 2 ay dinlen sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama 4 ay oldu tüm yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum ama yok her ay şıkır şıkır regli görüyorum piskolojikmen kendimi kötü duruma sokmamaya çalışıyorum ama zor bir durum inşallah sizinki çabuk tutar vücut toplanma süreci felan varmış bakalim.ne olcakAdetime 12 gün var 4 gün önce yumurtlamam oldu o günü değerlendirdim kasıklarım agriyodu bı sure sonra geçti ilişkiye girip değerlendirdim bı kaç saat sonra tekrar ağrımaya başladı ara ara kasıklarıma ağrı giriyo 3 ay önce düşük yaptım bu ay ilk defa denedik düşük yaptıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız diğer hamileligimdede tek ilişkide hamile kalmıştım şimdi düşük yaptım diye kafam karıştı ya olmazsa korkusu içerisindeyim düşükten hemen sonra hamile kalaniniz oldumu aranızda
Canm bn hamileymisim zaten bu konuyu açarken şuan 28+1 hamileyim sıkıntıya girmemeye çalış bı kere hamile kalmışsın yine kalırsın bende cok sıkıntıua girdim ya bidaha hamile kalamazsam diye ama kaldım zamanı ne zamansa o zmn tekrar hamile kalırsınBen 4 ay önce düşük yaptim doktorum 2 ay dinlen sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama 4 ay oldu tüm yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum ama yok her ay şıkır şıkır regli görüyorum piskolojikmen kendimi kötü duruma sokmamaya çalışıyorum ama zor bir durum inşallah sizinki çabuk tutar vücut toplanma süreci felan varmış bakalim.ne olcak
Merhaba şuan bende hamileyim haftaya kadın doğuma gideceğim kontrol için ilişkin sonrasi çok hafif bir damla kadar kanamam oldu çok korktum.şuan elimden geldikce dinleniyorum gene ayni şeyleri yaşamamak için Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsinCanm bn hamileymisim zaten bu konuyu açarken şuan 28+1 hamileyim sıkıntıya girmemeye çalış bı kere hamile kalmışsın yine kalırsın bende cok sıkıntıua girdim ya bidaha hamile kalamazsam diye ama kaldım zamanı ne zamansa o zmn tekrar hamile kalırsın
Bi acile gitseydiniz yinede inşallah bı sorun olmaz sağliklica kucağımıza alırızMerhaba şuan bende hamileyim haftaya kadın doğuma gideceğim kontrol için ilişkin sonrasi çok hafif bir damla kadar kanamam oldu çok korktum.şuan elimden geldikce dinleniyorum gene ayni şeyleri yaşamamak için Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin