• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra kabus goren var mı?

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Merhaba arkadaşlar. Ben evlendiğim ay gebe kaldım ve düşük yaptim. 3 yıldır deniyoruz ama olmadi. Bu ara tedavi görüyorum ve kabuslar görmeye başladım. Annem düşük yapanlar da oluyor dedi. Acaba yaşayan var mı? Ne yaptınız? Nasıl geçti? Dün bir kabus gordum ve sıçradım daha sonra iki kasığımın ortasından sanki bir şey aktı gitti korkudan. Çok tedirgin oldum. Acaba yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben evlendiğim ay gebe kaldım ve düşük yaptim. 3 yıldır deniyoruz ama olmadi. Bu ara tedavi görüyorum ve kabuslar görmeye başladım. Annem düşük yapanlar da oluyor dedi. Acaba yaşayan var mı? Ne yaptınız? Nasıl geçti? Dün bir kabus gordum ve sıçradım daha sonra iki kasığımın ortasından sanki bir şey aktı gitti korkudan. Çok tedirgin oldum. Acaba yaşayan var mı?
Canım bu kabuslar seni etkiler ve hamile kalmana psikolojik olarak engel olabilir yatmadan önce dua oku bol bol ve bu kabuslardan kurtulmak için yardım al belliki düşük bilinç altında yer etmiş şimdi tedavi görüyorsun diye de etkisi çıkıyor

Canım bu kabuslar seni etkiler ve hamile kalmana psikolojik olarak engel olabilir yatmadan önce dua oku bol bol ve bu kabuslardan kurtulmak için yardım al belliki düşük bilinç altında yer etmiş şimdi tedavi görüyorsun diye de etkisi çıkıyor
Evet gerçekten tedirgin oluyorum. Zaten düşüğü de korktuğum için yapmıştım ☹ yolda memlekete gidiyorduk kaza yapmak üzereydi minibüs sonra sancım başladı hamile olduğumu da bilmiyordum. Sonrası zaten düşük oldu. Artık yola bile çıkamıyorum annemler kardeşimi gönderiyor beraber gidip geliyoruz. Tabi ben gidip gelene kadar herhalde ruhumu teslim edip geri alıyorum. Bilmiyorum gerçekten yoruldum hem ruhen hem bedenen.

Back