- 24 Aralık 2017
- 29
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Mucizem2690
Kizlar ben 24 kasimda dusuk yasadom ama hic korunmadim reglimden 4 gun once kahverengi sonra acik pambeye donusen kanamam 2 gun surdu su an reglime 2 gun var kesildi acaba hamile olabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim insallah o kadar cok istiyorum ki umarim yerlesme kanamasidir acaba dusukten sonra lekelenme olup mu sökülüyor diye supheye dustum goguslerimin sizlamasini anlatamam 2 gun sonra test yapacagim Allahim herkese nasip etsin insallah bu ay kalirim
Olabilir canım bende geçen ay düşük yaptım şuan hamile olma ihtimalim var yarın bakıcam allah isteyen herkesin gönlüne göre versin :) ama doktorlar en az 3 ay yapmayın korunun diyorlar rahmin toparlanması için. Bence benim rahmim gayet toplu
.Kizlar dayanamadim test yaptim hamileyim nolur dua edin sevinemiyorum bile tekrar dusuk olmasin Rabbim hepinize nasip etsin
.Kesin hamilesin canim silik de ciksa benimksii cok koyu insallah dusurmeyiz yine canim saglicakla dogurrurizz
.Erken dusuk yasasiydan hc hemen sifirlanir 2 hafta icinde falan kac haftalikti canim