• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sweetoctober

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
100
189
23
32
Merhabalar. Geçen ayın başında 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bugün düşükten sonra ilk adetim başladı. Hormon testi yaptirmak istiyorum ancak daha yeni düşük yaşadığım için değerler doğru çıkar mı diye endişe ediyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bana bir dahaki adetini beklemek daha mantıklı geldi. Bi bilgim yok ama sanki her hormonun normale dönmesi biraz zaman alabilir sanki mesela süt hormonun yuksek cıkabilir

Bana bir dahaki adetini beklemek daha mantıklı geldi. Bi bilgim yok ama sanki her hormonun normale dönmesi biraz zaman alabilir sanki mesela süt hormonun yuksek cıkabilir
Evet ben de yuksek çıkarsa diye emin olamadım. Her ne kadar doktorlar düşükten sonra bir adet görün sonra korunmayi bırakın dese de hormonlara baktırmadan tekrar bu işe kalkismak da istemiyorum.. hormon testi adet doneminde yapıldığı için de iyice uzuyacak bu süreç😔

Canm ben hiç korunmadım ama hamile de kalamadım hemen rahim toparlanmadsn hamile kalmıyorsun zaten mesela prolaktin yuksek se de kalamazsın düşük sebebin ne

Canm ben hiç korunmadım ama hamile de kalamadım hemen rahim toparlanmadsn hamile kalmıyorsun zaten mesela prolaktin yuksek se de kalamazsın düşük sebebin ne
Doktor ilk haftalarda yaşanan kaybın sağlıksız olduğundan gerçekleştiğini söyledi. Yani sebebini bilemiyorum, ilk gebeligimdi öncesinde de kontrole gitmemiştim. Şimdi tedbirli davranmak istedgimden hormonlara falan bakılsın diyorum.. Senin düşükten ne kadar süre sonra oldu bebiş sağlıkla kucağına alırsın ins. benimde devam etseydi 2 mayıs doğum görünüyordu 😔

Doktor ilk haftalarda yaşanan kaybın sağlıksız olduğundan gerçekleştiğini söyledi. Yani sebebini bilemiyorum, ilk gebeligimdi öncesinde de kontrole gitmemiştim. Şimdi tedbirli davranmak istedgimden hormonlara falan bakılsın diyorum.. Senin düşükten ne kadar süre sonra oldu bebiş sağlıkla kucağına alırsın ins. benimde devam etseydi 2 mayıs doğum görünüyordu 😔
İnsallah Rabbim tekrar nasip eder 8 bitti 9 ay sonra cnım ama bende pcos ta var. Ben rahim flimi cekildikten sonra kalabildim ancak

Back
X