Düşükten sonra hamile kalanlar

asli3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
40
5
1
25
Merhaba doktor sağlıksız gebelikten dolayı düşer dedi ve düştü. Düşük nedenleri için test yapanlar var mı varsa hangi testler ve düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar var mı? Varsa yumurtalama döneminizi nasıl hesapladınız yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba doktor sağlıksız gebelikten dolayı düşer dedi ve düştü. Düşük nedenleri için test yapanlar var mı varsa hangi testler ve düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar var mı? Varsa yumurtalama döneminizi nasıl hesapladınız yardımcı olabilir misiniz?
Canim ard arda 2 ay dusuk yaşadım. Dusuk tarihinden adet olduğunu hesapla o sekil yumurtlama gününü hesaplayabilirsin. Ama bence 1 2 ay dinlenmende fayda var

Canim ard arda 2 ay dusuk yaşadım. Dusuk tarihinden adet olduğunu hesapla o sekil yumurtlama gününü hesaplayabilirsin. Ama bence 1 2 ay dinlenmende fayda var
Neden yaşadın peki düşükleri benim gibi sağlıksız gebelik mi geçirdin? Yoksa kanında pıhtılaşma falan mı vardı merak ettim

Peki kendin mi korundun? Bir de düşük sebebini araştırdın mı benim ilk düşüğüm ve tekrar yaşamamak için araştırmam gerekir mi diye soruyorum
Korunmadim. Düşük sebebini arastirmadim o zaman koronadan sokağa çıkma yasağı falan vardi dr da test yapalım demedi. Su an sadece düşük yaptığım icin kan sulandirici aliyorum düşük doz

Peki kendin mi korundun? Bir de düşük sebebini araştırdın mı benim ilk düşüğüm ve tekrar yaşamamak için araştırmam gerekir mi diye soruyorum
Ilk ay korundum dr tavsiyesiyle ilk adetten sonra bıraktım korunmayı rahim ne zaman hazir hissederse o zaman hamile kalinirmis zaten

Benim 5 ay oldu kalamadim henuz hic korunmadim . Kimyasal gebelikti. Araştırmaya gerek duymadi doktor

Düşükten hemen sonra hamile kaldım. Hatta bununla alakalı bir konuda açtım.
Hiç adet görmedim, düşüğüm de kanamasiz olmuştu zaten .
Olabiliyor. Şu an 9 haftanın içinde

Düşükten hemen sonra hamile kaldım. Hatta bununla alakalı bir konuda açtım.
Hiç adet görmedim, düşüğüm de kanamasiz olmuştu zaten .
1 kimyasal 1 düşük geçirdim.
Ama testlerim temiz çıktı bir sıkıntı yoktu.

Neden yaşadın peki düşükleri benim gibi sağlıksız gebelik mi geçirdin? Yoksa kanında pıhtılaşma fal

Doktor korun demedi mi ilk ay. Bir de hangi testleri yaptınız yaptırmak için
Korun demedi . Kürtaj olmamıştım zaten . Ama actigim konuya bakarsanız benim hamileliğin biraz enteresan oldu . Düşüğüm başladığında hastaneye gittim . Henuz düşmeden 20 ye yakın test yapıldı. Kan idrar alınarak. Teker teker isimlerini bilmiyorum ama pıhtılaşma olmadığını değerlerinin normal olduğu söylendi. Eve gidince de düşük gerceklesti

yakın arkadaşım düşükten sonra adet görmeden hamile kaldı. İkinci gebelikte başka sırunlar oldu folik asit eksikliğinden omurgada problem yaşadı. Aldırmak zorunda kaldı.
1-2 ay ara verip beslenme spor vitamin takviyelerine dikkat edersen olacaktır. Çok fazla gebelik düşükle sonuçlanıyor ilk haftalarda. İlk düşükse araştırmaya gerek yok. İkincisi sağlıklı olacaktır dikkat ederseniz kendinize.

Merhaba nasilsiniz. Bende 5 +4 de düşük yaptım. Keseyi de görmüştük her şey iyi idi. Bi anda oldu

Back