Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?
arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?
canım ben 19 şubatta 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim kendiliğinden düştü üzerin bir adet gördüm ve şuan hamileyim üstelik beklenen adet tarihşm 21 nisan olmasına ragmen 5 gun önce öğrendim:)
ne güzel canım tebrikler. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin. darısı bize
bende 4 nisan da düşük yaptım 5+5 günlüktü 2 gün kanamm sürdü ve tekrar nisann 29 da hamile olduğum öğrendimm inşş bu soruns devm eder dr korun demedi inşş raabm bunu bana bğışlar
Merhaba ; bende aralık ayında 5 haftalık gebe iken düşük yaptım.Doktorum 2 ay korunmamı söyledi ve bu süre içinde folic aside devam ettirdi. Korunma sebebide adet tarihimin belli olması gerektiğinden.Ocak ve şubat ayında korundum.Mart ayında hamile kaldım şu anda 10+3 günlük gebeyim .Rabbim isteyen herkeze versin çok güzel bir duygu ...