düşükten sonra hamile kalanlar YARDIM

sevgia

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
223
3
arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?:KK59:

Çok yakın bir arkadaşım düşükten 2 ay sonra hamile kaldı.kendi tercihi korunmadı.Ama doktorum bana en az 3 ay beklemelisin demişti.vücut normal düzenine girsin diye sanırım.

arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?:KK59:

önce geçmiş olsun canm benm ben 3 ay bekledim ama o süreyi beklemeyenlerde var yine de sen dr.unu dinle derim inşallah korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırsın

bende düşükten sonra doktorum 3 ay bekle dediğinden beklemiştim.Rahimin toparlanması lazım bence de bekle..Rahim toparlanmazsa ikinciyi yine taşıyamayabilir..En hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun inşallah :)

slm canım bende 5 kasımda düşük sonrası kürtaj olmuştum.doktorum sadece 1,5 ay korun dedi ilk adetten sonra denedik ve ocakta hamile olduğumu öğrendim şuan 18 haftalık ve allahıma şükürler olsunki herşey yolunda.darısı başına...ama tavsiyem doktorunu ne derse o...:21:

Benimde bebeğimin kalbi durdu karnımda 10 haftalıkken. Ocak 14 te kürtaj oldum. Doktor 3 ay korunma verdi. Bu ay bitti ve çalışmalara başladık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. benimki kimyasal düşüktü galiba çünkü kese görünmeden düşük oldu ve kürtaj da olmadım hatta sancım bile olmadı. 7 haftalıktı ama nasip değilmiş.bir arkadaşım korunmadan tekrar gebe kaldı ve sağlıklı bir gebeliği oldu.benim de bu yüzden kafam karıştı beklesem mi beklemesem mi diye

canım ben 19 şubatta 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim kendiliğinden düştü üzerin bir adet gördüm ve şuan hamileyim üstelik beklenen adet tarihşm 21 nisan olmasına ragmen 5 gun önce öğrendim:)

canım ben 19 şubatta 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim kendiliğinden düştü üzerin bir adet gördüm ve şuan hamileyim üstelik beklenen adet tarihşm 21 nisan olmasına ragmen 5 gun önce öğrendim:)

ne güzel canım tebrikler. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin. darısı bize:KK60:

benim ilk bebeğimde 6+1 ken kalbi durmuştu ocak 13te aldılar 1 ay korunun dedi dr.um nisan 11 de hamile olduğumu öğrendim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

h.sonu gittim dr.a iyi görünüyor kese dedi:)) haftaya da kalp atışı ile bebişi görürüz dedi

Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişleri kucamıza almayı nasip etsin:nazar:

bende 4 nisan da düşük yaptım 5+5 günlüktü 2 gün kanamm sürdü ve tekrar nisann 29 da hamile olduğum öğrendimm inşş bu soruns devm eder dr korun demedi inşş raabm bunu bana bğışlar

bende 4 nisan da düşük yaptım 5+5 günlüktü 2 gün kanamm sürdü ve tekrar nisann 29 da hamile olduğum öğrendimm inşş bu soruns devm eder dr korun demedi inşş raabm bunu bana bğışlar

kanaman az sürmüş ama benimki bir hafta sürdü

canm 2 .gün et parçası düştü ondan sonra kesildii değerimde sıfırlandı zatenn

Merhaba ; bende aralık ayında 5 haftalık gebe iken düşük yaptım.Doktorum 2 ay korunmamı söyledi ve bu süre içinde folic aside devam ettirdi. Korunma sebebide adet tarihimin belli olması gerektiğinden.Ocak ve şubat ayında korundum.Mart ayında hamile kaldım :nazar: şu anda 10+3 günlük gebeyim .Rabbim isteyen herkeze versin çok güzel bir duygu ...

Merhaba ; bende aralık ayında 5 haftalık gebe iken düşük yaptım.Doktorum 2 ay korunmamı söyledi ve bu süre içinde folic aside devam ettirdi. Korunma sebebide adet tarihimin belli olması gerektiğinden.Ocak ve şubat ayında korundum.Mart ayında hamile kaldım :nazar: şu anda 10+3 günlük gebeyim .Rabbim isteyen herkeze versin çok güzel bir duygu ...

hayırlı olsun canım ne güzel. ben korunmak istemiyorum ya:KK43:

merhaba arkadaşlar bende 2009 temmuzda düşük yapmıştım.dr 2 ay kesin yasak dedi.rahmin toparlanması için 6 ay sonra şubatta hamile kaldım ve şimdi 6,5 aylık bir oğlum var.Allah hepinize nasip etsin inşallah.benim 12 haftalıkken kalbi durmuştu.sonraki gebeliğimde dr doğuma kadar iğne verdi karnımdan her gün iğne vurduk.iyiki vurunmuşum yoksa oğluşuma kavuşamayabilirdim.bu nedenle iyi bir dr a gidin hamile kalınca.

X