- 17 Ocak 2020
- 111
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavissannem
-
Sagol ilginn icin canimEvet cnm eger koyulasirsa gebelik var ve suanlik guzel ilerliyor demek
Rica ederm cnm guzel hberlerini bkliyorm sonucu paylasSagol ilginn icin canim
Elbette paylasicam canimRica ederm cnm guzel hberlerini bkliyorm sonucu paylas
Bizim ülkemiz tıp alanında ne kadar ileride değil mi?Hep eleştiririz söyleniriz ama ben türkiyedeki sağlık sektörünün güzelliğini başka yerde görmedim.Yurtdışında gebelik testini zorla yaparlar 3 gün sonra sonuç çıkar.Ama kendi ülkemizde yarım saate sonuç aldığım olmuştu acilde.Hayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadim
Burada cok hafif bir kanama ile gitim 4 saat bekledim ve hic birsey vermediler eve git yat dinlen dediler cok kotuBizim ülkemiz tıp alanında ne kadar ileride değil mi?Hep eleştiririz söyleniriz ama ben türkiyedeki sağlık sektörünün güzelliğini başka yerde görmedim.Yurtdışında gebelik testini zorla yaparlar 3 gün sonra sonuç çıkar.Ama kendi ülkemizde yarım saate sonuç aldığım olmuştu acilde.
Evet bi de derler ki sağlık sistemi dünyada bilmem kaçıncı.Ben türkiyede devlete gidemezsem özele özele gidemezsem muayenehaneye gidiyorum.Gerçekten sistem çok yavaş canın çıkmadan müdahale etmezler.Sadece bu konuda değil her konuda yavaşlar.biz mesela e devlet üzerinden bir sürü işimizi hallederiz ama burda devamlı bi postalaşma.Burada cok hafif bir kanama ile gitim 4 saat bekledim ve hic birsey vermediler eve git yat dinlen dediler cok kotu
Canim bakarmisin bu ikinci testO zman elinde gebelik testi varsa 2 gune 1 tkrarla cnm testteki koyuluklari
Tekrar gebelik oluşmuş birliktelik olduysa dusuk sonrasi daha kolay tutuyor gebelik rabbim kucagina almayi nasip etsin
Tekrar gebelik oluşmuş birliktelik olduysa dusuk sonrasi daha kolay tutuyor gebelik rabbim kucagina almayi nasip etsin
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin buda bugunku testim daha koyu gebelik olduna daha da umitlendimTekrar gebelik oluşmuş birliktelik olduysa dusuk sonrasi daha kolay tutuyor gebelik rabbim kucagina almayi nasip etsin
Koyulasma olms cnm masallah bncede tekrar hamilesin dusugun kıcı icinde kalir derler bizimkiler arkasina hemen gelir anlaminda sagliklica kucagina alirsn insallah cnmCanim bakarmisin bu ikinci test Eki Görüntüle 2686480
Cok sagol canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsunKoyulasma olms cnm masallah bncede tekrar hamilesin dusugun kıcı icinde kalir derler bizimkiler arkasina hemen gelir anlaminda sagliklica kucagina alirsn insallah cnm
Canım baya olmuş düşükten sonra.. Bence büyük ihtimal tekrar hamile kaldın : ) Küçüçük bir ihtimal de olsa öncekş gebeliğinden kalma beta hcg değerin olması sebebiyle olabilir.. Baya zaman geçmiş sanmıyorum eskisinden kalma olduğunu Ama o da çok silik bir çizgi olurdu diye düşünüyorum net bir şeklde pozitifi görmüşsünüz demek ki..Kanda beta baktırıp netleştirebilirsin bence hamilesin.. Rabbim kalbinize göre versin inşallah..kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Amin cnm insallah Rabbim banada tkrar nasip etsn insallahCok sagol canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin canim insallah en kisa zamanda senide sevindirsin yuce rabbimAmin cnm insallah Rabbim banada tkrar nasip etsn insallah
Amin canim insallah kucagimiza aliris salicakla cok tesekkur ederim kuzum insallah herkezin olurCanım baya olmuş düşükten sonra.. Bence büyük ihtimal tekrar hamile kaldın : ) Küçüçük bir ihtimal de olsa öncekş gebeliğinden kalma beta hcg değerin olması sebebiyle olabilir.. Baya zaman geçmiş sanmıyorum eskisinden kalma olduğunu Ama o da çok silik bir çizgi olurdu diye düşünüyorum net bir şeklde pozitifi görmüşsünüz demek ki..Kanda beta baktırıp netleştirebilirsin bence hamilesin.. Rabbim kalbinize göre versin inşallah..
İnsallah saglikla alirsin kucagina bizlerede dua et insallahSagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin buda bugunku testim daha koyu gebelik olduna daha da umitlendim
hamile olabilirsin ikiz kardeşimde apandisi patladı ameliyat oldu mecbur bebegini aldılar 2 aylıktı aradan 1 ay geçti geçmedi hamile kaldı hemen sende öyle olabilirsin canımkizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Hamileligi nasil gecti kardesinin hersey yolunda giyi insallahhamile olabilirsin ikiz kardeşimde apandisi patladı ameliyat oldu mecbur bebegini aldılar 2 aylıktı aradan 1 ay geçti geçmedi hamile kaldı hemen sende öyle olabilirsin canım
Rabbim hepinize nasip etsin insallah saglicakla kucagimiza alallim evlatlarimiziİnsallah saglikla alirsin kucagina bizlerede dua et insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?