dusukten sonra gebelik

Hayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadim
Bizim ülkemiz tıp alanında ne kadar ileride değil mi?Hep eleştiririz söyleniriz ama ben türkiyedeki sağlık sektörünün güzelliğini başka yerde görmedim.Yurtdışında gebelik testini zorla yaparlar 3 gün sonra sonuç çıkar.Ama kendi ülkemizde yarım saate sonuç aldığım olmuştu acilde.

Burada cok hafif bir kanama ile gitim 4 saat bekledim ve hic birsey vermediler eve git yat dinlen dediler cok kotu

Burada cok hafif bir kanama ile gitim 4 saat bekledim ve hic birsey vermediler eve git yat dinlen dediler cok kotu
Evet bi de derler ki sağlık sistemi dünyada bilmem kaçıncı.Ben türkiyede devlete gidemezsem özele özele gidemezsem muayenehaneye gidiyorum.Gerçekten sistem çok yavaş canın çıkmadan müdahale etmezler.Sadece bu konuda değil her konuda yavaşlar.biz mesela e devlet üzerinden bir sürü işimizi hallederiz ama burda devamlı bi postalaşma.

kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Canım baya olmuş düşükten sonra.. Bence büyük ihtimal tekrar hamile kaldın : ) Küçüçük bir ihtimal de olsa öncekş gebeliğinden kalma beta hcg değerin olması sebebiyle olabilir.. Baya zaman geçmiş sanmıyorum eskisinden kalma olduğunu Ama o da çok silik bir çizgi olurdu diye düşünüyorum net bir şeklde pozitifi görmüşsünüz demek ki..Kanda beta baktırıp netleştirebilirsin bence hamilesin.. Rabbim kalbinize göre versin inşallah..

Amin canim insallah kucagimiza aliris salicakla cok tesekkur ederim kuzum insallah herkezin olur

kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
hamile olabilirsin ikiz kardeşimde apandisi patladı ameliyat oldu mecbur bebegini aldılar 2 aylıktı aradan 1 ay geçti geçmedi hamile kaldı hemen sende öyle olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…