Düşükten sonra gebelik ne zaman olabilir?

Vantilatta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
37
67
3
Maalesef 5. Haftayı bitiremeden düşük yaşadım. Aşırı stresli iki günün ardından şiddetli ağrı ve kanamayla kaybı yaşadık. Merak ettiğim konu düşükten ne kadar sonra tekrar gebelik mümkün. Hemen üzerine hamile kalabilen varmı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Gecmis olsun canim. Erken gebelik kaybi oldugu icin rahim hemen toparlanacaktir. Bir adet donemi bekleyip sonra tekrar deneyebilirsin tabi doktorun sukadar sure korun demediyse. Dusuk sonrasi yumurtlama basladigi icin hic adet gormeden hamile kalanlar bile var tabi en mantiklisi adet gormeyi beklemek bence. Baska ekstra sorunun yoksa 3 ay icinde tekrar gebelik olabilir bir kac tanidigim var o sekilde olan

Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.

normal gebe kalıpmı düşük yaşadınız değeriniz kaçtı canım aynı durumu yaşamışız

En az 6 ay diye biliyorum ben bu durumlarda tekrar gebe kalınması ve o da doktor kontrol eşliğinde ve yapilan bazı tetkikler bazında. Rahim hemen yenilenir diye bi durum söz konusu değil toparlanma aşaması var senin durumun iyi olsun ki sağlıklı sıhhatli bebeğin olsun. Bırak belirli bir müddet geçsin ve kararınızı verdikten sonra önce doktor kontrolünde sonuçlar eşliğinde tekrar hamile kalmaya bak . Tekrar çok geçmiş olsun şu durumda bile doktor kontrolünü ihmal etme derim ben. Dileklerin gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…