- 3 Aralık 2019
- 7
- 8
- 16
- 28
- Konu Sahibi buseaksu12
Kızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm ilk düşükten sonra 2 ci ye 7 ay sonra hamile kaldım onda düştü yine 4 ay sonra yine kaldım ama oda düştü malesefKızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun![]()
Merhaba kaçıncı haftalarda düşük yaptınız acaba ? Sebebi neymiş öğrenebildiniz mi?Benm ilk düşükten sonra 2 ci ye 7 ay sonra hamile kaldım onda düştü yine 4 ay sonra yine kaldım ama oda düştü malesef
4 5 haftalık düştü hep kan pıhtılaşması çıktı bendeMerhaba kaçıncı haftalarda düşük yaptınız acaba ? Sebebi neymiş öğrenebildiniz mi?
İlk düşükten 7 ay sonra kaldım yine kimyasal oldu. Bi sonraki ay e kaldım boş gebelik oldu. 4 ay sonra kaldım dış gebelik geçirdim. 2 sene sonra tüp bebekle kaldım boş gebelik oldu. 4 aydır beklemedeyim.Kızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun![]()
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben ilk düşükten 7 ay sonra hamile kaldım yani 8.ayda. ilk 6 ay adet düzene girer derler gerçekten öyle oldu adetim 6.ayda düzene girdi. Ben 3 düşük yaptım diyerek genetik test yaptırdım ve bi mutasyon yani pıhtılaşma çıktı. Gittiğim doktorların çoğu sende pıhtılaşma yok desede. Bu konuyu ciddiye alan bi doktor buldum ve iğne başlattı. Özetle düşük yapan herkesin genetik test yapması gerektiğini düşünüyorum. Hele 3 4 düşük ya da kimyasal yapanlar kesinlikle yapmalı bence doktorların önemsemediği gibi basit bi konu değil bence yaşanan şey hem ruhen hem fiziken çok ağırKızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun![]()
Sebebinin bulunmasına çok sevindim kan pıhtılaşması çözümü olan bir rahatsızlık4 5 haftalık düştü hep kan pıhtılaşması çıktı bende
Acaba hangi geninizde pıhtılaşma çıktı ?Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben ilk düşükten 7 ay sonra hamile kaldım yani 8.ayda. ilk 6 ay adet düzene girer derler gerçekten öyle oldu adetim 6.ayda düzene girdi. Ben 3 düşük yaptım diyerek genetik test yaptırdım ve bi mutasyon yani pıhtılaşma çıktı. Gittiğim doktorların çoğu sende pıhtılaşma yok desede. Bu konuyu ciddiye alan bi doktor buldum ve iğne başlattı. Özetle düşük yapan herkesin genetik test yapması gerektiğini düşünüyorum. Hele 3 4 düşük ya da kimyasal yapanlar kesinlikle yapmalı bence doktorların önemsemediği gibi basit bi konu değil bence yaşanan şey hem ruhen hem fiziken çok ağır
Bilmiyorum ki canım. Genlere ayrı ayrı bakılmamış galiba ama sonucumda 4G/5G paı-1 : heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazyoAcaba hangi geninizde pıhtılaşma çıktı ?
Sen nasılsın canım. Biz senle konuşmuştuk sanki hatırlıyorum kanama alanın vardıAcaba hangi geninizde pıhtılaşma çıktı ?
Bana sordun dimi ekim annelerinden evet konusmustuk :) kanama alanim vardi evet tam kurtaj olacagim gunden once kendiligimden dusurdum bebegi. Kanamam falan bitti allaha sukur simdi napcagimi bilmiyorum oyle etrafa bakiniyorum korunsak mi korunmasak mi genetik pihtilasma testi mi yaptirsak falan karar vermeye calisiyorum. Ama hastanelerin durumu malum doktorum kontrole bile gelme dedi o derece gidemiyorum hic bi yere.Sen nasılsın canım. Biz senle konuşmuştuk sanki hatırlıyorum kanama alanın vardı
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama ileri yaşta değilsen su süreçte ertele bence. Hem yeni düşük yapmışsın. Bana 3 ay korun dedi doktor. Biz iki ay korunduk. En son gidişimde rahmin iyi durumda korunmayı bırakabilsin demişti öyle bıraktık. Srn de doktoruna danışarak düşün bence. en az bi adet görün diyolar. Rahim eski düzenine girmiş mi diye. Hem şu karmaşada ertelemek de iyi olur heralde. Benim haftaya 2li test yaptırmam gerekiyor ama kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye. Gitmeli miyim diyeBenim de geçen sene temmuzda kimyasal oldu, 6 ay sonra yani ocak ayinda hamile kaldim ama bebegin kalbi yavas atiyordu gelisimi durdu ve 9 bucuk haftalikken dusuk yaptim kendiligimden. Sizce genetik pihtilasma testi yaptirmali miyim ? Dusugun ilk gunu uzerinden 15 gun gecti daha. Virusten dolayi cikip da doktora gidemiyorum. Zaten durdurmuslar su an bakmiyorlarmis gittigim fakulte hastanesinde. Ayrica korunmali miyim hemen tekrar baslamali miyim calismalara?
Yaşım 30Canım yaşın kaç bilmiyorum ama ileri yaşta değilsen su süreçte ertele bence. Hem yeni düşük yapmışsın. Bana 3 ay korun dedi doktor. Biz iki ay korunduk. En son gidişimde rahmin iyi durumda korunmayı bırakabilsin demişti öyle bıraktık. Srn de doktoruna danışarak düşün bence. en az bi adet görün diyolar. Rahim eski düzenine girmiş mi diye. Hem şu karmaşada ertelemek de iyi olur heralde. Benim haftaya 2li test yaptırmam gerekiyor ama kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye. Gitmeli miyim diye
Yok canım alıntı yaptığım arkadaşa sordum ama seni de hatırladım yazınca. Bu süreç biraz geçsin hem sen de hem psikolojik olarak hwm de bedenen hazırlanmış olursun aynı zamanda genetik test de yaptır bence. Ben yaptırmayana kadar çok korkuyordum hamile kalsam bile aynı şeyi yaşamayaBana sordun dimi ekim annelerinden evet konusmustuk :) kanama alanim vardi evet tam kurtaj olacagim gunden once kendiligimden dusurdum bebegi. Kanamam falan bitti allaha sukur simdi napcagimi bilmiyorum oyle etrafa bakiniyorum korunsak mi korunmasak mi genetik pihtilasma testi mi yaptirsak falan karar vermeye calisiyorum. Ama hastanelerin durumu malum doktorum kontrole bile gelme dedi o derece gidemiyorum hic bi yere.
Bence de 2 ay ideal korunma süresi. Hem bu virüsün o zamana kadar biteceğini söylüyorlar. Hastaneler de iyi durumda olunca genetik test de yaptırmış olursun. Tabi bu benim görüşüm sen bilirsin yine deYaşım 302 senedir ugrasiyorduk kimileri dusukten sonra hic beklemeyin daha kolay olur diyor doktorum da 2 ay korun dedi. Ama vakit kaybetmek de istemiyorum bakalim ne olacak bir an once bitsin su virus illeti ya.
Aaa pardon haha atlamis oldum bayaYok canım alıntı yaptığım arkadaşa sordum ama seni de hatırladım yazınca. Bu süreç biraz geçsin hem sen de hem psikolojik olarak hwm de bedenen hazırlanmış olursun aynı zamanda genetik test de yaptır bence. Ben yaptırmayana kadar çok korkuyordum hamile kalsam bile aynı şeyi yaşamaya
İyi ki yazdın konuşmuş olduk bakAaa pardon haha atlamis oldum bayao zaman mecburen korunacagiz dedigin gibi virüs de insallah gitmis olur
Canım merhaba evet kanama alanı vardı geçti sonra tekrar başladı iğneler ilaçlar derken 13. haftada kaybettik bebeğimi maalesef önce düşük ardından kürtaj oldum. Bugün 8 gün oldu.Sen nasılsın canım. Biz senle konuşmuştuk sanki hatırlıyorum kanama alanın vardı