• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükmü yapıyorum bi bakarmısınız

Cacaben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
242
196
33
31
Hayırlı aksamlar kızlar ben mayısın 2 de catlatma ignesi oldum adetıme bi kac gün var ama bugun hafıf pembemsı lekelenmelerım var sık tuvalete gıdıyorum kasıklarım karnım belım sırtım felaket şekılde agrıyor adeş basması gelıo arada yatamıyorum oturamıyorum daha önce hic böyle plmadım normalmı bunlar ne yapmalıyım🥺

Ya adetin gelecektir yada yerlesme kanamasidir dusuk demek icin cok erken. Hakkinda hayirlisi olsun

15 günde düşük yapılmaz diye tahmin ediyorum.
Adet sancıları ve kanama başlangıcı olabilir. Ya da yerleşiyor da olabilir. Ama düşük olacağını sanmıyorum.

Amin inş ama daha önce gic böle olmamıştım duramıyorum resmen adet sancım böle olmazdı hic

Catlatma igneleri hormon icerdigi icin sancin olabilir. Yerlesmede cok siddetli sanci olur mu bilemiyorum hormon iceren ilaclardan sonra maalesef boyle olabiliyor bende yasamistim igneden sonra siskinlik ve sanci

Belim sırtım bacaklarım cok agrıo ve sancı verıo ateş basmasıda cabası uyuyamıyorumda yatamıyorum oturamıyorum

Bukadar belirti hamileliğe işaret ediyor :) inşlah olmuşssundur yarın hemen test al ezcaneler açık nede olsa

Hayırlı aksamlar kızlar ben mayısın 2 de catlatma ignesi oldum adetıme bi kac gün var ama bugun hafıf pembemsı lekelenmelerım var sık tuvalete gıdıyorum kasıklarım karnım belım sırtım felaket şekılde agrıyor adeş basması gelıo arada yatamıyorum oturamıyorum daha önce hic böyle plmadım normalmı bunlar ne yapmalıyım🥺
çevremde genelikle yerleşme kanamasının açık pembe olduğunu duyuyorum yerleşme olabilir

Back