Düşüklerden sonra gebelik

ozlmdmrl06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
3
1
31
Merhaba kızlar bende yeni gebeyim fakat bu üçüncü gebeliğim ilk ikisinin 8. Haftalıkken kalbi durdu üçüncüye gebişim rabbim nasip ederse cocugumu kucagıma almak istiyorum ama bi yandan desteklerinize ihtiyacım var kalbi duran düşüğü olan varmı aranızda varsa herhangi yapılan bir tedabi yöntemi olmusmu öğrenmek istiyorum

Benim önceki gebeliğimde kalbi durmustu tahmini 7. Haftada biz duyduktan sonra durmuş ben onuncu haftada gidince anladım.Simdi 8. Haftadayım 4. Haftadan beri corasprin ve progestan kullanıyorum önlem amaçlı

Benim önceki gebeliğimde kalbi durmustu tahmini 7. Haftada biz duyduktan sonra durmuş ben onuncu haftada gidince anladım.Simdi 8. Haftadayım 4. Haftadan beri corasprin ve progestan kullanıyorum önlem amaçlı
Bende coraspirin ve oksapar kullanmıstım ikincide ama yine fayda etmedi 😢 insallah bu hamileliğimde bi sıkıntı olmaz rabbim bize bağışlar 🤲

Pıhtılaşma testi yapıldı mı inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza ben bu haftasonu gideceğim kontrole ama çok korkuyorum

X