- 29 Mayıs 2012
- 146
- 44
- 298
- Konu Sahibi askmeyvesi
Merhabalar herkese. 3,5 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz. İlk ay hamile kaldım ama kısa bir süre sonra düşükle sonuçlandı. 2. Ay tekrar hamile kaldım yine aynı olay başıma geldi. Çok üzüldüm kısa bir süre sonra işe girdim. Kafamdan tam attım derken yeniden hamile olduğumu öğrendim. Ve yine düşükle sonuçlandı. O gün bugündür hamile kalamadim doktorlara gittim hepsi muayene etti bişey bulamayıp gönderdi bir doktorun özel muayenesine gittim rahim filmi testler hersey yapıldı. Vücudun çocuğu kabul etmiyor dedi. Adete 3 gün kala test yap pozitif çıkarsa gel demişti. O doktor çok para odaklı çalıştığı için bıraktım çünkü hiçbir tedavi uygulamadan 2 bin lira gibi paramizi aldı. Tam ümidimi kaybetmişken adete 4 gün kala test yaptım bu sonuç çıktı? Cumartesi doktor randevum var ama kafam allak bullak ne yol izliycegim bilmiyorum bu gebelik devam edecekmi onuda bilmiyorum. Benim gibi yaşayan anne olan varmı? Neler yapmam lazım??? Umudumu kaybediyorum galiba ben anne olamıycam. Birde pko sorunu var ama kilom yok 50 kiloyum 1.64 boyum var. Varmı önerileriniz?