Amin canım hepimize insallahrabbimin bi bildiği vardır elbet canım hayırlısı buymuş rabbim sabır versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Aa çok geçmiş olsun canım umarım. Bi zararı olmamıştır aman atlama kontrolleriCoook gecmis olsun cnm bende beklemedeyim Rabbinden hayirlisini diliyorum bende hamile oldugumu bilmedn emar rontgen ve ilaclar kullandim drum 8 haftayi atlatmadan bebege zarari olup olmadigini anliyamayiz dedi bekliyorum simdii insallah bisey olmamistir benimle ayni durumda olan var mi
Canimm noldu senin gittin mi kontrole merak ettimBenim ilk gebeligimde cook kanamalarim olmustu progestan diye bi igne oluyodm kanama oldugu zaman dusuk olmadi ama stresli bi hamilelik gecirdm cook sukur saglikli bi cocugum var bundada kanama olursa igne vericek mi acaba ilk dr um yurtdisunda bu doktorda pek tecrubeli gelmedi bana
bu gebeliğim çook iyi geçiyo çook şükür yarın kontrolum var bakalım hayırlı sonuçlarla gelirim inşallahh sende durum neCanimm noldu senin gittin mi kontrole merak ettim
Canm sen bi an evvel doktora git bence burda ne dense doktor gibisi olmazmerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varbende 23 ağustosta hamile olduğumu öğrendim fakat 25 ağustosta düşük yaptığımı öğrendim (kanamam oldu dr gittim) 28 ağustosta kontrole gittim kan derğerlerim 3 e düşmüş dr temiz bir düşük yapmışsın dedi. sonra benim 1 hafta kanamam sürdü ve bitti fakat 8 eylülde kanamam leke leke tekrar başladı ve 12 eylülde bitti. şimdi de cumartesi başladı ve hala devam ediyor ped kullanıyorum kanamam kesıldi ve erken düşük olduğu için dr korunmana gerek yok demişti bizde ilişkiye girdik sabahı kanamam başladı (( sizce normal mi başına böle bişey gelen var mı (