Düşük

Bsmcskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
6
1
22
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama dünden beri kanamam var bu gün hastaneye randevu aldım ama sabah uyanıp lavaboya gittiğimde kan ile birlikte bir kaşık kadar pıhtı düştü çok korkuyorum düşük yapmış olabilir miyim lütfen yardım edin

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama dünden beri kanamam var bu gün hastaneye randevu aldım ama sabah uyanıp lavaboya gittiğimde kan ile birlikte bir kaşık kadar pıhtı düştü çok korkuyorum düşük yapmış olabilir miyim lütfen yardım edin
Kanama zaten dusuk riskidir. Pihti birikmis kanda olabilir. Yogun kanama ile gebeligi devam eden cok kisi var. Muayene olup betaya baktirmadan net bisey bilemezsin

Hastaneden
Kanama zaten dusuk riskidir. Pihti birikmis kanda olabilir. Yogun kanama ile gebeligi devam eden cok kisi var. Muayene olup betaya baktirmadan n

Kanama zaten dusuk riskidir. Pihti birikmis kanda olabilir. Yogun kanama ile gebeligi devam eden cok kisi var. Muayene olup betaya baktirmadan net bisey bilemezsin
Hastaneden geliyorum gebelik yeni ama doktor keseyi gördü yani büyük ihtimal ile gebelik keseniz bu dedi kan alındı yarın sonuçlar çıkıcak bekliyorum teşekkürler yorumun için

Hastaneden

Hastaneden geliyorum gebelik yeni ama doktor keseyi gördü yani büyük ihtimal ile gebelik keseniz bu dedi kan alındı yarın sonuçlar çıkıcak bekliyorum teşekkürler yorumun için
Sonucunuz ne oldu acaba bıde kramplarınız varmıydı

Hastaneden

Sunucunuz ne oldu bende aynı durumdayım şuan

Sizin sonucunuz nedir bende şuan bunu yaşıyorum
Sağlıkli bı gebelik değilmiş canım olması gereken yerden kaydı ilk başta ama dusmedi kanamam hala devam etti sonraki gittiğimde şekli bozulmuş sağlıklı bı gebelik gözükmüyor dedi doktor kendi kendine atsın vücut eğer atmazsa kürtaj olacaksın dedi sonrada zaten kendi kendine düştü inşallah benimki gibi sonuclanmax senin ki

X