- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Bak bakalim. Haber ver :))Eşimi test almaya yolladim
Yaptın mı canım bende çok merak ettim ☺Eşimi test almaya yolladim
Eczane kapalıymış maalesef sizce olabilirmiyimBak bakalim. Haber ver :))
Eczane kapalıymış olabilir miyimki yaaYaptın mı canım bende çok merak ettim ☺
Umarım umduğun gibi güzel haberler alırsın yarın hemen test yap bende aşırı merak ettimEczane kapalıymış olabilir miyimki yaa
Yumurtlama 12 gözüküyor o olmasa bile bugüne kadar yumurtlamışımdır illaki diye düşünüyorumUmarım umduğun gibi güzel haberler alırsın yarın hemen test yap bende aşırı merak ettim
ElbetteYumurtlama 12 gözüküyor o olmasa bile bugüne kadar yumurtlamışımdır illaki diye düşünüyorum
Inşallah canimmElbetteinşallah tutmustur dediğim gibi yarın senden bi test sonucu bekliyor olacağım
yanibeta hemen sifirlandimi
son 7ye düşmüştü bidaha yaptirmadimBeta değeri sıfırlanmadıysa idrar testi pozitif çıkabiliyor
Yani dusurdugum gün yaptırdım sadece bidaha kan vermedim hiç ama sıfırlanmıştırBeta değeri sıfırlanmadıysa idrar testi pozitif çıkabiliyor
sizden 5Yani dusurdugum gün yaptırdım sadece bidaha kan vermedim hiç ama sıfırlanmıştır
Bilmiyorum nasipsizden 5
gun once yaptim bende 2
haftada anca 5in altina dustu。22 side regl oldum hemen anlamadim onun icin sordum。
Maalesef aksam yapacağım eşim iş çıkışı alicak ara ara mideme ağrılar giriyo nedendir bilmiyorum baş ağrım cokMerhaba test yaptınız mı acaba
Hayırlısı olsun bizede bildirin sonucu inşallah vardırMaalesef aksam yapacağım eşim iş çıkışı alicak ara ara mideme ağrılar giriyo nedendir bilmiyorum baş ağrım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?