Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koagülasyon değerlerinize bakıldı mı? PTZ-INR? Herhangi bir ilaç kullanıyo musunuz?
Ptz ınr pıhtılaşma hakkında bize sonuç veren testlerPtz-ınr nedir???? Koagülasyon değeri de nedir?? Benimde 2 kimyasal düşüğüm var ? Genetik test ve pırtılaşma testi yapıldı. Bi kısmı çıktı değerler normal. Genetik testler çıkmadı hala??? Çok geç hamile kalabiliyorum zaten.
Merhaba 5. Kez düşüğüm oldu �ki buçuk üç aylık olunca kalp atışı duruyor ve almak zorunda kalıyorlar . gen testlerimiz normal kan pıhtılaşması yok denildi.. yapmadıysanız sperm DNA hasar testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Allah'tan hayırlısını diliyorum size, kendime ve bu durumda olan herkese..Bütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Bennn varimBütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Kaç dusuk yaptiniz. Iyi Bir hocaya gidin derimBütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. gerekli genetik testler için bir isim veremicem ama sağlık ocağında veya bir devlet hastanesinde genel rutin testlerin yapılmasında fayda görüyorum hatta tsh tahliline özellikle baktırabilirsiniz.kızlar benimde bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. 7 ağustosta kürtaj oldum bugün ilk adetimi gördüm patalojı sonucunda hiç bir sey çıkmadı dr 1 ay sonra gel pıhtılaşma vs birkaç test yapalım dedi...pıhtılaşma harici başka ne testleri yaptırsam 2.bebeğimde bu şekilde sonuçlansın istemiyorum.
Pıhtılaşma testi, genetik kromozom testi siz ve eşiniz ikinizde yaptırın, tüm hormon testleriniz, ANA testini de yaptırın.kızlar benimde bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. 7 ağustosta kürtaj oldum bugün ilk adetimi gördüm patalojı sonucunda hiç bir sey çıkmadı dr 1 ay sonra gel pıhtılaşma vs birkaç test yapalım dedi...pıhtılaşma harici başka ne testleri yaptırsam 2.bebeğimde bu şekilde sonuçlansın istemiyorum.
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. gerekli genetik testler için bir isim veremicem ama sağlık ocağında veya bir devlet hastanesinde genel rutin testlerin yapılmasında fayda görüyorum hatta tsh tahliline özellikle baktırabilirsiniz.
Pıhtılaşma testi, genetik kromozom testi siz ve eşiniz ikinizde yaptırın, tüm hormon testleriniz, ANA testini de yaptırın.
ben varım canım. 4. buBütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Birdahaki gebelik için perinatoloji uzmanına mutlaka başvurun hatta tüp bebek merkezinde bulursanız daha iyi olur onlar bu konuda daha uzmanlar kortizon kullandırabilir serum tedavisi uygulayabilirben varım canım. 4. bu
Bütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Biz hemotolog a gittik birsürü test yapıldı 5 ay boyunca birsey bulunamadı. Dna hasar testi dediğiniz tam olarak hangi tahlil benim o yapıldımı bilmiyorum onun için soruyorum. Hamileyken romotolji Dr testler yaptı onda AMA diye olan tahlil pozitif cıkmış. Tek basına Bi anlamı yok dedi dahiliye gidin arastırılsın dedi. O kafama takıldı. Size o yapılan testi gönderiyorum orada bahsettiğiniz Dna varmı Bi bakabilirmisinizMerhaba 5. Kez düşüğüm oldu �ki buçuk üç aylık olunca kalp atışı duruyor ve almak zorunda kalıyorlar . gen testlerimiz normal kan pıhtılaşması yok denildi.. yapmadıysanız sperm DNA hasar testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Allah'tan hayırlısını diliyorum size, kendime ve bu durumda olan herkese..
.
Merhaba öncelikle çok uzuldum. Bizimde bir akrabamız böyle oluyor ve sebebide kan pıhtılaşması sizde de büyük ihtimal kan pıhtılaşması var. İyi günler.
Beceremedim tahlil kağıdının resmini göndermeyiL
Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Biz hemotolog a gittik birsürü test yapıldı 5 ay boyunca birsey bulunamadı. Dna hasar testi dediğiniz tam olarak hangi tahlil benim o yapıldımı bilmiyorum onun için soruyorum. Hamileyken romotolji Dr testler yaptı onda AMA diye olan tahlil pozitif cıkmış. Tek basına Bi anlamı yok dedi dahiliye gidin arastırılsın dedi. O kafama takıldı. Size o yapılan testi gönderiyorum orada bahsettiğiniz Dna varmı Bi bakabilirmisiniz