Gebeliğe Hazırlık Düşük yaşayanlar, kan pıhtılaşması düşükleri buda benim hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 2 düşük var kalpleri durdu meleklerimin. Dr coraspin ve folik asit verdi hamile kalıncada iğne dedi . Genetik sonucuma göre kan pıhtılaşmam bebeği etkileyecek düzeyde değilmiş.sağlıklı gebelik olana kadar devam edeceğiz.ama bu süreçte çok yıpratıcı..

Facebook'ta kan pıhtılaşması yaşayan annelerin paylaşım sayfası var o kadar güzel bilgiler öğreniyorsun ki doktorlar halt ediyor yanında hemen bk

Facebook'ta kan pıhtılaşması yaşayan annelerin paylaşım sayfası var o kadar güzel bilgiler öğreniyorsun ki doktorlar halt ediyor yanında hemen
Rahim filmi çekildi mi rahim de perde yapışıklık falan var isede düşükler olur bunu her doktor söylemiyor doktor doktor deil bazıları bakkaldan almış diplomayı sen kendin araştırıp bulacaksın trombofili panelo testleri var genetik doktoruna git yaptır hematologa git sonra sonuçlarını alıp protein c ve s önemli lupus önemli bunları hep araştırarak buldum ben hepsini yaptır ve perinatologa git normal kadın dogumcuya gitme

İnanma onlara perinatologa git sağlıklı olana kadar devam ne demek ya terbiyesiz o yaşıyor sanki dusuklerin insanda ne yara aciyor dünyadan haberi yok sakin durma hemen perinatologa git kafayı yemiş bu doktorların bazıları

Haklısınız. Başka bi drda iğneye falan gerek yok dedi genetik sonucun düşüğe sebep olmaz diye.ne yapacağım bende bilmiyorum her biri birşey diyo

Merhaba seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı dertten şikayetçiyim ve çok yorucu durum herkesin anlayabileceği dert değil bedenen ve ruhen çooook kötü

İnanın perinatog da normal kadın Dr . Ramotoloji Dr de .Hepsi deneme yanılma olarak görüyor.Bunu bu sefer yapalım ..Aa olmadı şimdi bir daha ki sefere bunu ekleriz.Kobay gibi kullanıyorlar.Rabbim dert verip dermansız bırakmasın.İnsallah hepimize derdimize deva olacak Dr çıkarsın.

Selam kizlar başlığı görünce atladim hemen kısaca hikayemden bahsedeyim 3 yillik evliyim 4 kaybim var malesef tabiki kan pıhtılaşması çıktı 4. Gebeligimde igne ve aspirin kese görünce başladım ama 8.haftada kalbi durdu daha sonra tup bebek uzamnina gittim bazi testler istedi lupus pozitif çıktı ve rahim filmi istedi çöküntü var kurtajlardan dolayi dedi histeroskopi yapti geçen ay adet olunca kontol etti hersey yolunda gebe kal gel dedi ve ben bu ay gebe kaldim adetten 1 gun once hcg testi yaptim pozitif cikti hemn kan verdim degerim 136 çıktı 4 gun sonra tekrarla dedi igneye de basla dedi igne aspirin ve folik asit kullaniyorum suan kan degerim iyimi sizce yapmam gereken baska bisey varmi tecrubesi olanlar yazabilirmi ?

Son durumuz nedir acaba? Benim hikayeme benziyorsunuz ,iki kürtaj kalp seslerini duydum 7 haftada kalpleri durmustu kürtaj ,diğeri ise kese oluşmadı gebelik vardı kanama ile bitti ,toplam 3 kaybım var
Hamile misiniz acaba

Manş ne güzel hamilesin.Lupus pozitif çıktıysa bildiğim kadarıyla ekleme ilaç veriliyor.Ben romatizma hastasıyım (fibromiyalji)lupus yok .Hamileyken bile planguenil ilaç +bağışıklık baskılayıcı ilaç +aspirin +6000 iğne kullanıyorum.

Güzellikler seninle olsun huzurlu,mutlu ve rahat geçsin inşallah.

Güzellikler seninle olsun huzurlu,mutlu ve rahat geçsin inşallah.
Cok teskkur ederim canm bende hemotolojo ve ramotolojiden ransevu aldim bu sali gidecem tekrar etmistim tahlilleri sonuca göre verirler biseyler herhalde butun degerler normaldi sadece lupus sinirdaydi pozitif yani bakalim değişmişmi şuan 4+5 haftalik oldum umarim gec kalmam ilaclar için

Bende suan folik asit ve 4000 oksapar kullaniyorum aspirinde vardi ama doktorum birak dedi 2 gun cook az bi leke oldu bıraktirdi progestan igne kullandim yarin kontrolum var bakalim inşaallah kese görünür saglikli ilerler Rabbim herkese nasip etsin insallah sanada kucagina almayi nasip etsin canm

Çok güzel yapmissin kalbini ikileme.. suan baya erken zaten ,herşeyin çok güzel geçsin

Teşekkür ederim kac haftalik oldunuz siz?
Güzel duan için de teşekkür ederim.istedeyen herkese rabbim versin inşallah.Benim bir ay önce dusugum oldu maalesef her şeyde vardır bir hayır . Ne olursa olsun sen rahat ol.Tedirginlikle hiç birşey elimize geçmiyor .zor biliyorum ama kasincada zor geçiyor.Guzellikler hep seninle olsun ..

Yaa uzuldum gercekten cok gecmis olsun Allah buyuktur tekrar nasip eder insallah umut kesmemek lazım verende O alanda sende gönlünü ferah tut inşallah en kisa zamnda tekrar nasip olur Rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…