düşük yardımm

noa_21

ömerimmgeldiii :)))
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
295
0
Arkadaşlar mrb!önce herkese hayırlı ramazanlar!Benim problemim 23 haziranda 4.4

haftalık bir düşük yaptım. Ve kürtaj oldum. Daha sonra ilk adtek kanamamı 25 temmuzda

oldum ve 6 gün kadar sürdü. Adet dönemim bittikten sonra 6 gün sonra tekrar kanama

oldu ve 4 gün kadar sürdü. 1 hafta sonra ise yine cok az miktarda ama 3 gündür devam

eden kanamam var. Düşük sonrası bu düzensizlik normalmi? Yardımcı olursanız çok

sevinirim...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın.
Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşadım maalesef, benim ilk kanamam kürtajdan 37-38 gün sonra olmuştu. Sonra da gene 28 gün ara ile düzenli olmuştu.
Doktorum düzensizlik olursa haber ver demişti.
Bu nedenle gene de bir doktora danış derim canım.

canım bende geçen yıl nisanda düşük yaptım ve ondan sonraa her ayy düzenli oldum ama yinede 3 ayy boyunca her adet dönemimim 3cü günü doktoruma gittim hiçç bekleme doktoruna gitttt

bence de doktoruna bir gorun, belki de normaldir ama biliyorsun dusuk kurtaj bunlar onemli konular, ihmale gelmez. bende ilk iki hafta ara ara lekelenme oldu simdi regle olmayi bekliyorum.

canım benim bende 9 ay önce bir düşük yaptım ve düzenli oldum tekrar doktorun gitmen senin için faydalı olur bekleme bence bi görün

merhaba, bende yaklaşık 1.5 ay önce bir düşük yaşadım bende de böyle bir soru olmadı, düzensizlik tabiki normal ama bana görede hekimine gitmen gerekiyor, sevgilerle...

canım ya bana pek normal gibi gelmedi bende mayısda kürtaj oldum ama böyle bir adet düzensizliği yaşamadım sadece adetlerimde gecikme oldu yani 28günde bir adet görürken 36 - 37 günde bir olmaya başladım doktorum normal dedi. Ama ara kanama normal olmaya bilir

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.sanırım ben biraz ihmalkar kaldım.yarın inşallah hemen doktora gideyim.burdan yazarım artık...

arkadaşlar doktora gittim.muayene etti.bi problem yokmuş.yani parça falan kalmamış.adetimde düzene girermiş.normalmiş yani.bide 6 ay ara ver dedi çocuk için.acayipp rahatladım... :teytey:

X