:( düşük yaptım

billgel

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.563
6
merhaba. bundan bir iki hafta önce bebeğim düşük oldu daha yeniydi bir aylık. aklımda o kadar çok sebeb varki. ağır kaldırma stres bunları yaşamıştım hep. bide kızken hamile kaldım yani 6 aylık evliyim o durumu aşamadıkta bu konuyuda açmak istedim ama o bölüme giremiorum. napcamı şaşırdım benmle aynı durumda olan varmı acaba senağlama

Cok büyük gecmis olsun canim benim.

Üzülme diyecegim,ama üzülmemek elde degil.

Önemli olan korkularini yenebilmek ve kendini hazir hissetmek.

Kendine cok iyi bakmalisin,umarim her sey gönlünce olur canim

saolun teşekkür ederim.. evet korkularımı yenebilsem ii olur. tekrar düşük olmasını kaldıramam eşimde çok istio allah yardımcımız olsun

Amin canim,allahim hepimizin yardimcisi olsun

Herseyin hayirlisini dile, ben evlenmeden önce dua ederdim hep "allahim hayirli ise,evleneyim".

Sende böyle düsün canim benim,allahim büyüktür,sen ona güven ve korkularini yenmeye calis.

geçmiş olsun canım...allahım bir daha yaşatmasın...

üzülme canım bende 2 tane düşürdüm inş ağır kaldırğından dolayı düşmüştür başka bi sebebi yoktur inşlah 2 ciye dikkat edersin bişi olmazz benim pıhtılaşma sorunum var 3cüyü bekliyorum bakalım nolucak

amin canim kimselere yaşatmasın tüm bebiş isteyen annler bebişlerini kucaklarına alsınlar inşlah

eski bir vajili olarak önce bu sıkıntını yenmelisin canım. kadın olmadan anne olmak çok ağır ve zor. ilk önce bu sorununu halletmezsen önce hamilelik ardından lohusalık yeni anne olmanın zorlukları derken çok ötelenir herşey. naçizane tavisyem.. geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle birşey yaşamassın allahım en kısa zamanda versin bebişini inşallah kucağına

canım çok geçmiş olsun.inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…