Düşük yaptım ...

nilaysavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1
0
86
38
Bursa
arkadaşlar ben şubatın 14 ünde yaklaşık 2 aylık olacak olan bebeğimi kaybettim...kanamam geldiği zaman dr a gittiğimizde ultrasyona baktığında dr kaç haftalık die sordu 7.5 dediğimde ultrasyonda 5 haftalık göründüğünü adetimde düzensizlik olup olmadığını sordu düzensizlik olmadığını söyledm...akşamında düşük yaptm dr um bana bebeğin gelişmediğini ve sağlıksız bebek olduğu için vücudun bebeği dışarı attığını söyledi.şimdi üzerinden 1 ay geçti ve aşırı derecede korkularım var ya 2.side bu şekilde olursa die.benim gibi bu şekilde problem yaşamış birileri varsa bana yardım edebilirmi (

canım arkadaşlarımdan biliyorum.. düşük yapan bütün arkadaşlarımın şimdi sağlıklı bebekleri var.. sen kuruntu yapma..

öncelikle çok geçmiş olsun
düşük yapmak gerçekten çok üzücü hemde çok sancılı bir süreç
malesef ablamda sizin gibi bir düşük yaşadı çocuğunun gelişmediğini söylemişler
şimdilik iyi çok şükür
birincisi düşük oldu diye ikinciside öyle olacak değil
kendinizi böyle düşünüp üzmeyin daha fazla
ne demişler iyi düşün iyi olsun
allah hayırlı evlatlar nasip etsin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız..

canım benim çok üzüldüm
bende 8 haftalık düşük yapmıştım
ama şimdi nur topu gibi bi oğluşum var
sakın öyle düşünme,genelde ilk gebeliklerde düşük olabiliyor
inş.2.bebeğini sağlıkla alırsın kucağına:teselli:

bi tanıdığım var benimde iki kere düşük yaptı biri 2 aylıkken düşmüştü.. söylediğine göre doktor rahminiz çocuğu taşıyamıyo demiş.. o da senin gibi çok korkuyordu 3. ye hamile oldğunda iş bile yapmazdı evde düşecek korkusundan zamanla yendi onları şimdi çok şükür 2 tane cici mi cici yavrusu var.. hiç korkma canım allaha bolca dua et sadece hayırlı ve saglıklı bi evladın olsun die... allah yardımcın olsun ve çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun.ben de 6 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için.ben de hala atamadım.her ay adet olunca ağlıyorum.cnm ama sabretmekten ve beklemekten başka çaremiz yok.benim 1 sene bebeği olmayan arkadaşlarım var.sabretmek çok zor ama sakın kötü düşünme.çok samimi bir şey söyliyim.ben bebeğimin hep gideceğinden korkuyordum,düşeceğinden korkuyordum ama kötü düşünme sakın cnm.bebeğimi kürtajla aldılar düşmedi benim.allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun tatlım ama ilk bebek düşük olunca ikinciside olcak die bişey yok benim ablamda düşük yaptı ama 2 ay sonra şimdki afacanımız oldu merak etme ALLAH'ın izniyle nur gbi bebişlerin olur...çok mutlu olursun inşalllah...

Çok geçmiş olsun..

Benim ilk gebeliğim boş gebelikti doktorumun verdiği hapla evde düşük yaptım 9 haftalıktı. Benim de korkularım vardı ilki boş gebelik diye diğerleri de öyle olursa diye korkuyodum. Fakat doktorum bu korkularımın yersiz olduğunu söyledi ilki öyle oldu diye ikincisi de öyle olacak diye bişey yok dedi. Bir ay korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.
Tekrarlayan düşüklerde araştırma yapılıyomuş herhangi bir sorun var mı ?diye bildiğim kadarıyla canım.
İçini ferah tut cnm tanıdığım çook kişi var ilkini düşük yapıp ikincisinde sağlıkla bebeklerine kavuşan. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallah..

Kızlar merhaba hemen hemen herkes aynı şeyleri yazıyor aynı konulardan bahsediyor Bende iki düşük yaşadım maalesef 7aylık evliyim Bu süreçte tüm sevdiklerin bana inanılmaz destek oldular çok şükür ama ben çok yıprandım İlk gebeliğimde bebeğim canlanmamıştı kalp atışlarını duymayı beklediğimiz bir süreçte bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ardından bir buçuk ay sonra hamile kaldım yeniden bukez bebeğimi gördüm kalp atışlarını duyduk doktor bebeğimin kesesinin sağlıklı olduğunu gelişiminin güzel olduğunu söylemişti kanamam oldu doktorum bebeğin eşi yerleşiyor kanaman ondan dedi bol bol Dinlendim progestan iğne ve hap kullandım sonuç değişmedi bebeğimi kaybettim .. Acaba sorun ne diye düşünüyorum benim gibi bu sorunları yaşayıp bebek sahibi olan var mı nasıl bir tedavi uyguladınız biraz fikir verir misiniz şimdiden tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…