- 5 Şubat 2012
- 94
- 0
ben eyllul 15inde 8 haftalik bebemi dusurdum kismet olmadi ama ben yilmadim hic korunmadim her ay duzenli denedim yumurtlama gunleri falan hersey ya, ama suan duseli 4 ay oldu ve ben her ay agliyorum cok agliyorum hemde her yerde yaziyorki anne hazir hissedince kendini korunmaya gerek yok ben her gecen ay olmadikca daha cok üzülüyorum vee yipraniyorum kafaya takmamak gerekirmis size soruyorum nasil unutayim?? hergun hap aliyorum folsure diye bi ilac progestan gibi bisey. onu er icisimde aptalmiyim biliyorumki bebek icin saglikli olsun diye.. simdiden ecmek gerekiyomus dedi doktor. o yuzden yumurtlamasi adet gunu derken gittikce daha kötu oldum acayip agliyorum cok üzülüyorum. Allahim insallah verirsin bidaha yalvariyorum allahim lutfen tekrar verrr bide öyle bi imtihandayimki arkadaslarim komsularim benden sonra ewlenen kardesim bile ilk ayinda hemen hamile hemsi karinlari büyüdü ben hala yerimde sayiyom insan ister istemez uzuluyor bunlari yazarken bile agliyorum nolcak bu halim bilmiyorum (