- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi xsxeker pembe
dün düşük yptım daha doorusu önceki gece şimdi merak etiğim ne kadar sonra ayaklanırım yani normal olarak dawranmam doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde öldü neler çektim keşke sadece düşük olsaydı kürtaj oldum 9 gün önce yinede şükür Allah daha s,ağlıklı gebelik nasip etsin hepimize üzülme çok zor ama yapacak başka birşey yok,2 ayda ancak toparlanılıyor bu dönemde çok dikkat et kendine üşütme.
dün düşük yptım daha doorusu önceki gece şimdi merak etiğim ne kadar sonra ayaklanırım yani normal olarak dawranmam doğru
bilmiyorum,çok üzgünüm bidaha tedavi olmaya bile korkuyorum her türlü genetik testten sonra ancak düşünürüm bebeği,8 haftalıktı herşey kese falan normaldi ama kalp atışı duyulmadı ölmüş yıkıldım ya kimse yaşamasın o anı eşimle dr yanına girdik kalp atışını duyacaz diye beklerken dr ölmüş dedi,neyse hayırlısı ama tavsiyem iyice herşeyi araştırıp öyle gebelik planlayın arkadaşlar.
canim bende dusuk yaptim ve kanamam 40 gun sonra bitmisti ama herkeste ayni olmuyor canim benimki 2 aylikti 40 gun surdu seninki 1 aylik falansa belki 30 gun surer!!!gecmis olsun canim!!
kaynanam inanmıyor başlıgınada yazmıştım sakın kalkma hiç inanmazlar sen beni dinle üşütme şuan yeni dogum yapmış gibisin dikket et eşinlede kanaman bitip 1 hafta geçinceye kadar birlikte olma doktordan duyduklarım bunlar tekrar geçmiş olsun a.s.
kızlar düşükten ne kadar sonra normal hayata dönüş ypılabilir hani herşey normale döner
Darkinlife iki hafta sonra hayırlı haberlerinle geleceksin inşallah merak etme ve stres yapma lütfen. şuan bu mutluluğun tadını çıkar.umarım çok keyifli bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim olmayanlarada bebiş nasip etsin,banada hayırlısı ile
Dualarımız seninle o kalp atışlarını duyduğun gün bana müjdele canım.kendine iyi bak öptüm.üzme tatlı canını ya