Düşük yapmis olabilirmiyim

lockasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
13
0
1
İstanbul
Adetim 3 gun geciktiginde 44.87 cikmisti 2 ci gun tekrar cagirdi doktor ve kan degerim 24 cikmis ertesi gun kanamam geldi düşmüştür dimi kizlar. Bu konuda yardimci olurmusunuz lutfen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlış bilgilendirmiş de olmayım ama sanırım düşük olmuş.hcg değeriniz 44 iken 24 olmuş değil mi

Kürtaj yapiyolarmi gerek kaliyormu ve hemen hamis kalabiliyomusun ilk düşügüm ve herkez bisey soyluyor napcami bilemedim

Kürtaj yapiyolarmi gerek kaliyormu ve hemen hamis kalabiliyomusun ilk düşügüm ve herkez bisey soyluyor napcami bilemedim

Cnm bu önemli bişey değil gebelik bile sayılmaz sağlıksız yumurtayla döllendiği için adetle atılıyo bi kaç güne adet olursun sonra nezman hamile kalırsın onu Allah bilir ben nisandan beri hala kalamadım

Kanamam oldu zaten çarşamba gunu doktorda kontrolum olucak ama kanamam 2 gun surdu ve bitti senin kac gun surdu

Kanamam oldu zaten çarşamba gunu doktorda kontrolum olucak ama kanamam 2 gun surdu ve bitti senin kac gun surdu

5 gün adetimi gördüm aynı şekil ondan öncede 2 gün lekeli şekilde gelmişti yoğun değildi kanaman 2 günle kesilmez adet gibi başlar merak etme adetin bitincede doktoruna gdersin ultrasondan rahmini kontrol ettirirsin

2 gun feci sekilde kanamam geldi ve kesildi 3 gundur adet gormuyorum

2 gun feci sekilde kanamam geldi ve kesildi 3 gundur adet gormuyorum

Kanaman yoksa bence bi doktoruna görün rahmine göre korun veya korunma diyor

Bnimde ilk gebeliginde deger 36 cikti ikinci testte 24 cikti bi kcbgun sonra dustu zaten adet seklinde diger ay tekrar hamile kaldim ama oda nadip olmafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…