Düşük yapmış olabilir miyim??

KahveTohumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
27
2
38
İstanbul
Merhaba kızlar ben gecen ay normal zamanımdan 2gün gectıkten sonra adet oldum ama feci bi agrı vardı belim sırtım hatta bacaklarım omuzlarıma kadar agrıdı 1gün boyunca yattım. Bır de ıdrar testı yaptgımda negatıf cktı ertesı gun agrı gecınce doktora da gıtmedım. Ama duydumkı ıdrar testınde cıkmayabılıyomus. Parca felan da gelmesı lazımmıs o da yok ama boyle agrılı bısı yasamamıstım dusuk ıhtmalı var mıdır sızce? Bu agrının usuttugum ıcın veya gazdan oldugunu soyleyenler oldu. Sız boyle bısı yasadınız mı?

4 ay arayla iki dusuk yapmis biri olarak soyleyeyim ki siz dusuk yapmamissiniz. asiri usutmus olabilirsiniz. iciniz rahat etsin.

Bı arkadasımında ıdrar testnde cıkmamıs ama hastane de dusuk yaptgnı soylemısler gercekten korktum ama dedıgım gbı parca olmadan dusuk olabılır mı blmyorm

hicccc korkmayin. bu dusuk degil. dusukte oyle bir kan bosalir ki anlamamaniz mumkun degildir. sıkmayin kendinizi psikolojinizi bozmayin.

Merhaba kızlar ben gecen ay normal zamanımdan 2gün gectıkten sonra adet oldum ama feci bi agrı vardı belim sırtım hatta bacaklarım omuzlarıma kadar agrıdı 1gün boyunca yattım. Bır de ıdrar testı yaptgımda negatıf cktı ertesı gun agrı gecınce doktora da gıtmedım. Ama duydumkı ıdrar testınde cıkmayabılıyomus. Parca felan da gelmesı lazımmıs o da yok ama boyle agrılı bısı yasamamıstım dusuk ıhtmalı var mıdır sızce? Bu agrının usuttugum ıcın veya gazdan oldugunu soyleyenler oldu. Sız boyle bısı yasadınız mı?

canım düşük yaptığını düşünmüyorum testin negatif çıkmış takma kafana inşallah düşük filan değildir ama içine sinmiyorsa doktora git canım:16:

arkadaşım peki düşük yaptığın nasıl anlaşılıyo

sanirim bana sordunuz. ilkini anlatayim: az az kanama basladi. tabi doktora gittim ilac verdi ama kanama kesilmedi. zaman gecti. derken son iki gu sanci cektim ama adet sancisi gibi. sonra gece tuvalete kalktigimda bi dus alayim dedim belki sanci azalir. banyoya girdigimde icim bosaldi birden. koca koca kan pihtilari ve kan. ama canim hic acimadi. sonra o kan pihtilarini kavanoza toplayip hastaneye gittim. dediler evet dusuk. bebek gitmis. hemen kurtaja aldilar. 8 hafta 4 gunluktu.
bildigim icin ezbere konusmuyorum. dusukte oyle abartilan agri ve sancilar olmaz. ikincide de aynisi oldu. 8 hafta 1 gunluktu. sadece kan geldi hemen gittim. dediler ki bebek yok henen kurtaja. oyle iste.

Tesekkurler kızlar :) bu ay kendmı sıcak tutuyorum eger yıne sancılı olursa doktora gtcem belkı yumurtalıklarmda ılthap bsı vardır allh korusun. Bıraz endıselıyım bebek dususndugumzden berı napym :)

sanirim bana sordunuz. ilkini anlatayim: az az kanama basladi. tabi doktora gittim ilac verdi ama kanama kesilmedi. zaman gecti. derken son iki gu sanci cektim ama adet sancisi gibi. sonra gece tuvalete kalktigimda bi dus alayim dedim belki sanci azalir. banyoya girdigimde icim bosaldi birden. koca koca kan pihtilari ve kan. ama canim hic acimadi. sonra o kan pihtilarini kavanoza toplayip hastaneye gittim. dediler evet dusuk. bebek gitmis. hemen kurtaja aldilar. 8 hafta 4 gunluktu.
bildigim icin ezbere konusmuyorum. dusukte oyle abartilan agri ve sancilar olmaz. ikincide de aynisi oldu. 8 hafta 1 gunluktu. sadece kan geldi hemen gittim. dediler ki bebek yok henen kurtaja. oyle iste.

canım geçmiş olsun,sende düşük yapmış olanlardansın sanırım benim gibi...
ama bir bilgiyi paylaşmak istedim,
7 düşük yaptım bu zamana kadar.düşükte öyle abartılan agrılar sancılar olmaz demişsin,
ben ne zaman sancım olduysa anladım düşük yaptıgımı.sancısız düşük yapmadım. en büyüğü 2 aylıga yakındı sancıdan kıvrandım resmen.doğum sancısı gibi sancı çektim. kürtajla kalan parçalar alındı.ama en küçüğü adetten 4-5 gün sonra düştü onlarda da adet sancısından az daha fazla sancıyla düşük oldu. her bünyede farklı sanırım ama ben çevremde de pek şahit olmadım sancısız düşüğe.demekki herkez aynı değil.
Rabbim kimseye yaşatmasın. ağrılı veya ağrısız, düşük çok zor...

canım geçmiş olsun,sende düşük yapmış olanlardansın sanırım benim gibi...
ama bir bilgiyi paylaşmak istedim,
7 düşük yaptım bu zamana kadar.düşükte öyle abartılan agrılar sancılar olmaz demişsin,
ben ne zaman sancım olduysa anladım düşük yaptıgımı.sancısız düşük yapmadım. en büyüğü 2 aylıga yakındı sancıdan kıvrandım resmen.doğum sancısı gibi sancı çektim. kürtajla kalan parçalar alındı.ama en küçüğü adetten 4-5 gün sonra düştü onlarda da adet sancısından az daha fazla sancıyla düşük oldu. her bünyede farklı sanırım ama ben çevremde de pek şahit olmadım sancısız düşüğe.demekki herkez aynı değil.
Rabbim kimseye yaşatmasın. ağrılı veya ağrısız, düşük çok zor...

allahim bebegini bagislasin canim masallah.
haklisin hepimizin dusugu farkli. ama dusuk yaptigini anlamamak mumkun degil. allah kimseye vermesin cok zor.

Bence her düşük farklı oluyor. Ben de 3 düşük yaptım . İlki hamile oldugumu öğrendikten 4-5 gun sonra oldu. Yaklaşık 12 saat asırı derecede sancı cektim. Bağıra bagira, sanki dogum yaparcasına. Ne zamanki parça düştü benim ağrım gecti.

2. De hic ağrım sızım olmadı fazlaca kanama oldu Dr a gittim düşük dedi.

3. De kanama basladi fazlaca. Dr a gittim. Bebek duruyor dedi kalbi atıyor. 3 gun hastanede yattım. 3. Gun kanamam kesildi asırı derecede sancı basladi ve 4-5 saat sonra bebegi kaybettim.

4. Gebeliğimde yine fazlaca kanama yasadım pihtilasma düştü. Dedim yine kaybedecem . Dr a hep korkuyla gittim. Bu sefer hic sancım olmadı ve biraz yapmakla bile kanamam hemen kesiliyordu . Şükürler olsun devam etti gebeliğim ve kızımı kucağıma aldım.

Hepsi birbirinden farklıydı. Hepsinde farklı sancılar kanamalar yasadım. Bence düşüğün kesin belirtileri yok bebeğin büyüklüğüne kısının bünyesine gore değişiyor.

Allah her isteyene evlat nasip etsin. Bu sıkıntıları da yaşatmasın insallah

canim merak ettim. nasil oldun? var mi bir gelisme?

Back
X