- Konu Sahibi KahveTohumu
-
Merhaba kızlar ben gecen ay normal zamanımdan 2gün gectıkten sonra adet oldum ama feci bi agrı vardı belim sırtım hatta bacaklarım omuzlarıma kadar agrıdı 1gün boyunca yattım. Bır de ıdrar testı yaptgımda negatıf cktı ertesı gun agrı gecınce doktora da gıtmedım. Ama duydumkı ıdrar testınde cıkmayabılıyomus. Parca felan da gelmesı lazımmıs o da yok ama boyle agrılı bısı yasamamıstım dusuk ıhtmalı var mıdır sızce? Bu agrının usuttugum ıcın veya gazdan oldugunu soyleyenler oldu. Sız boyle bısı yasadınız mı?
arkadaşım peki düşük yaptığın nasıl anlaşılıyo
sanirim bana sordunuz. ilkini anlatayim: az az kanama basladi. tabi doktora gittim ilac verdi ama kanama kesilmedi. zaman gecti. derken son iki gu sanci cektim ama adet sancisi gibi. sonra gece tuvalete kalktigimda bi dus alayim dedim belki sanci azalir. banyoya girdigimde icim bosaldi birden. koca koca kan pihtilari ve kan. ama canim hic acimadi. sonra o kan pihtilarini kavanoza toplayip hastaneye gittim. dediler evet dusuk. bebek gitmis. hemen kurtaja aldilar. 8 hafta 4 gunluktu.
bildigim icin ezbere konusmuyorum. dusukte oyle abartilan agri ve sancilar olmaz. ikincide de aynisi oldu. 8 hafta 1 gunluktu. sadece kan geldi hemen gittim. dediler ki bebek yok henen kurtaja. oyle iste.
canım geçmiş olsun,sende düşük yapmış olanlardansın sanırım benim gibi...
ama bir bilgiyi paylaşmak istedim,
7 düşük yaptım bu zamana kadar.düşükte öyle abartılan agrılar sancılar olmaz demişsin,
ben ne zaman sancım olduysa anladım düşük yaptıgımı.sancısız düşük yapmadım. en büyüğü 2 aylıga yakındı sancıdan kıvrandım resmen.doğum sancısı gibi sancı çektim. kürtajla kalan parçalar alındı.ama en küçüğü adetten 4-5 gün sonra düştü onlarda da adet sancısından az daha fazla sancıyla düşük oldu. her bünyede farklı sanırım ama ben çevremde de pek şahit olmadım sancısız düşüğe.demekki herkez aynı değil.
Rabbim kimseye yaşatmasın. ağrılı veya ağrısız, düşük çok zor...
çok geçmiş olsun canım zor bişey belli var mı şuan gebelik...
Yanlış anlamazsan ''ya mubdi'' allahın isimlerinden düşük tehlikesi olan bunu okUMALIYMIŞ...
tesekkur ederim beni dusundugun icin canim. ikinci dusugum iki hafta once oldugu icin iyilesmeye calisiyorum henuz. yasayan cocugum da yok canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?