Dusuk sonrasi hsg istenmedi mimerhaba kızlar
Ağustos 10 da düşük yaptım kanama ile
Eylül 10 da lekelenme basladı 4 gün sürdü sonra normale döndü 5. Günümde ve toplam 10 gün sürdü bitti 1 hafta sonra leke tarzı oldu ve ertesi gün yoğunlaştı 3. Günüm ve kanamamı cok net hissediyorum o kadar yoğun oluyorum başına gelen oldu mu ? Doktora gitmelimiyim kanamadan sanırım cok halsizim ilk defa basıma geliyo yardımcı olursanız cok sevinirim
Sadece ultrason ile baktı sorun yok dedi.Dusuk sonrasi hsg istenmedi mi
Baska doktora gidin bence daha öncesinde hsg çelikleme rağmen dusuk yaptigimda doktorum usg de göremediğimiz parça olabilir dedi tekrar hsg çektirdi kanama durmayınca genelde parça kaldığı düşünülürSadece ultrason ile baktı sorun yok dedi.
2. Reglimde bir avuc büyüklüğünde parca tekrar düştü ama ben tekrar baska bi doktora görünsem iyi olucakBaska doktora gidin bence daha öncesinde hsg çelikleme rağmen dusuk yaptigimda doktorum usg de göremediğimiz parça olabilir dedi tekrar hsg çektirdi kanama durmayınca genelde parça kaldığı düşünülür
Kesinlikle ihmal edilcek bir konu değil bebek sahibi olmak istiyorsanız2. Reglimde bir avuc büyüklüğünde parca tekrar düştü ama ben tekrar baska bi doktora görünsem iyi olucak
Peki ben gidiyim o zaman kanama bitmesini beklemeden teşekkür ediyorumKesinlikle ihmal edilcek bir konu değil bebek sahibi olmak istiyorsanız
Rica ederim geçmiş olsunPeki ben gidiyim o zaman kanama bitmesini beklemeden teşekkür ediyorum
Acaba dr tekrar gittiniz mi herhangi bir işlem yaptırdınız mimerhaba kızlar
Ağustos 10 da düşük yaptım kanama ile
Eylül 10 da lekelenme basladı 4 gün sürdü sonra normale döndü 5. Günümde ve toplam 10 gün sürdü bitti 1 hafta sonra leke tarzı oldu ve ertesi gün yoğunlaştı 3. Günüm ve kanamamı cok net hissediyorum o kadar yoğun oluyorum başına gelen oldu mu ? Doktora gitmelimiyim kanamadan sanırım cok halsizim ilk defa basıma geliyo yardımcı olursanız cok sevinirim
Gittim evet ama birşey yok dedi düzgün bi doktor bulmam lazımAcaba dr tekrar gittiniz mi herhangi bir işlem yaptırdınız mi
Gecmiş olsun zor bir sürecBen de 3 gün önce düşük yaşadım da kürtaj olmadım haftaya kontrole gidecegim
Benim kendi düştü kanama ileKendiliğinden mi düştü yoksa kürtaj mı oldunuz?
O zaman ihmal etmeyin bir an önce doktora görünün.Benim kendi düştü kanama ile
Benim de kendiliğinden düştü dr ultrason ve kan değerine bakti eve gönderdiBenim kendi düştü kanama ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?