• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapmış bayanlar yardımcı olabilirmi ?

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
merhaba kızlar
Ağustos 10 da düşük yaptım kanama ile
Eylül 10 da lekelenme basladı 4 gün sürdü sonra normale döndü 5. Günümde ve toplam 10 gün sürdü bitti 1 hafta sonra leke tarzı oldu ve ertesi gün yoğunlaştı 3. Günüm ve kanamamı cok net hissediyorum o kadar yoğun oluyorum başına gelen oldu mu ? Doktora gitmelimiyim kanamadan sanırım cok halsizim ilk defa basıma geliyo yardımcı olursanız cok sevinirim :(

merhaba kızlar
Eylül 10 da lekelenme basladı 4 gün sürdü sonra normale döndü 5. Günümde ve toplam 10 gün sürdü bitti 1 hafta sonra leke tarzı oldu ve ertesi gün yoğunlaştı 3. Günüm ve kanamamı cok net hissediyorum o kadar yoğun oluyorum başına gelen oldu mu ? Doktora gitmelimiyim kanamadan sanırım cok halsizim ilk defa basıma geliyo yardımcı olursanız cok sevinirim :KK43:
Dusuk sonrasi hsg istenmedi mi

Sadece ultrason ile baktı sorun yok dedi.
Baska doktora gidin bence daha öncesinde hsg çelikleme rağmen dusuk yaptigimda doktorum usg de göremediğimiz parça olabilir dedi tekrar hsg çektirdi kanama durmayınca genelde parça kaldığı düşünülür

Baska doktora gidin bence daha öncesinde hsg çelikleme rağmen dusuk yaptigimda doktorum usg de göremediğimiz parça olabilir dedi tekrar hsg çektirdi kanama durmayınca genelde parça kaldığı düşünülür
2. Reglimde bir avuc büyüklüğünde parca tekrar düştü ama ben tekrar baska bi doktora görünsem iyi olucak

merhaba kızlar
Eylül 10 da lekelenme basladı 4 gün sürdü sonra normale döndü 5. Günümde ve toplam 10 gün sürdü bitti 1 hafta sonra leke tarzı oldu ve ertesi gün yoğunlaştı 3. Günüm ve kanamamı cok net hissediyorum o kadar yoğun oluyorum başına gelen oldu mu ? Doktora gitmelimiyim kanamadan sanırım cok halsizim ilk defa basıma geliyo yardımcı olursanız cok sevinirim :KK43:
Acaba dr tekrar gittiniz mi herhangi bir işlem yaptırdınız mi

Ben de 3 gün önce düşük yaşadım da kürtaj olmadım haftaya kontrole gidecegim

Back